26 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünde neler oluyor?'

26 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünde neler oluyor?'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 26 Kasım 2023 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Pek çok şey yaşınıza, ne yapmayı planladığınıza ve kişisel geçmişinize bağlı olsa da bu, katılmanız için önemli bir zamandır; Tembel veya kayıtsız bir Koç bulmak zordur, eğer bu gerçekleşirse uyarım eksikliği var demektir.

Ama güzel projelerle başlayıp olağanüstü bir coşkuyla bitecek 2024 yılını göz önünde bulundurarak yapılması gerekenleri yılın bu döneminde planlamak zaten mümkün. Mars ve Merkür yararlı bir açıdan bugüne kadar hareketsiz kalan birkaç kişiyi sarsmayı başarıyor.

BOĞA

Bir duygunun desteğe ihtiyacı olup olmadığını anlamak ve bu durumda hemen konuşmak, şimdi ne yapılması gerektiğini anlamak yerinde olacaktır, çünkü Aralık ayında çok fazla taahhüt olacak, Venüs karşıt açıda hiç çözülmemiş bazı yanlış anlaşılmaları ortaya çıkarabilir.

2024'teki Jüpiter aylarca burçtan geçmeye devam edecek, fikir birliğini yeniden kazanması gerekenler başarılı olacak, tam olarak istediklerini yapma fırsatına sahip olacaklar. Önümüzdeki ay haberleri hızlı kavramamızı sağlar, yeni hedefler belirlemek ve anlaşmaların imzalanmasını hızlandırmak faydalı olacaktır.

İKİZLER

Dönemin gezegensel karşıtlıkları, ailevi veya işteki gecikmelerden kaynaklanabilecek bazı rahatsızlıkları ve çatışmaları da beraberinde getirir. Evde endişeler var ya da daha az anlayış var, çoğu kişi kendini biraz yalnız hissetmiş;

Bu Venüs ile herhangi bir yanlış anlaşılmayı açıklığa kavuşturmak önemlidir, bu nedenle dış olaylarla karmaşıklaşan zor bir ilişki yaşayanların konuşması ve durumları daha net görmesi gerekir. Aslında ihmal edildiğini düşünenler var, mevcut gerilimlerin çoğu 4 Aralık'tan sonra ortadan kalkacak.

YENGEÇ

Gelecek yıl için yapılacak seçimlerin derinlemesine düşünüleceği günler, 2024 önemli olacak ve en azından Mayıs ayına kadar Jüpiter ve Satürn olumlu durumda olacak;

Kitabımda da bahsettim, burada da tekrar edeceğim, önümüzdeki aylarda değerlendirilecek fırsatlar olacak. Son zamanlarda bir şeylerin yolunda gitmediği her an, melankoli ve gerginlik ortadan kaldırılmalı, aşka dökülmemelidir.

ASLAN

Kazanmayı seviyorsunuz ve bugünlerde sizi ön plana çıkaran yıldızlarınız var, sadece ekonomik yönün kontrol altında tutulması gerekiyor. Karşıt Jüpiter, değerlendirme hatasını temsil edebilecek tek gezegendir, harcamalar ve harcamalar konusunda dikkatli bir değerlendirme yapılmasına neden olacaktır, ikincisi gelirden daha yüksektir.

Şubat ve mayıs ayları arasında neredeyse tüm serbest çalışanlar kendilerine iş birliğine devam edip etmeyeceklerini sordular, bazıları tutkularını bir kenara bırakarak parasal nedenlerle evet dedi, daha cesur olanlar ise planlarını değiştirdi. Aynı burçtaki kişiler arasında çatışmalar yaşanabilir. Sevgi önemlidir ve bu Pazar, dinleme konusunda daha büyük bir istekliliği ortaya koyuyor.

BAŞAK

Rahatlamalısın, umarım bu Pazar günü çalışma günü değildir çünkü tüm hafta zorluydu, bir an bile dinlenmedin ve sen bunu hak ediyorsun.

Çarşamba ve Cuma gibi günlere bakarsam sanırım bu göstergemi doğrulayabilirsiniz; Böylesine yorucu bir anda üzerinize düşen önemli sorumlulukların yine de ileriye taşınması gerekiyor. Anlaşmazlıklar varsa, yalnızca sizin yapabileceğiniz gibi, bunlar açıkça ele alınmalıdır. Kendinize ve sevdiğiniz kişiye biraz zaman ayırın.

TERAZİ

Büyük bir iyimserlik ve irade, bir süredir eylemlerinizi karakterize ediyor; Olumlu olmak, bu 2023'ün orta kesiminde ilgi odağı olan fiziksel, ahlaki ve romantik kaygıların üstesinden gelmeye çalışmak için en iyi çözüm.

Bu, kontroller dayatan ama aynı zamanda yeni çalışma koşulları dayatan bir gökyüzü, bazı anlaşmazlıklar olmayacak eksik ol ve galip geleceksin. Burcunuzdaki Venüs zaten iyi bir dozda çekicilik veriyor.

AKREP

Dün yaşanmış olabilecek küçük gerginliklerin unutulması gerekir, bu Pazar küçük bir zorluğun üstesinden gelmenizi ve sizi seven insanlarla sakin bir şekilde konuşmanızı sağlar; aşk bir kez daha referans noktası haline gelecek, Venüs yakında burcunuzu geçecek.

Şimdilik aceleci seçimler yapmayın, halihazırda devam eden bir hikaye varsa her türlü karşılaştırma ve muhakeme Aralık ayının ilk haftasından sonra daha başarılı bir şekilde tamamlanabilir.

YAY

Dinlendirici bir gün geçirmeye hakkınız var ve bu Pazar, biraz huzur bulmaya çalışmak için en iyi gün gibi görünüyor; Aralık ve Ocak ayları önemli aylar olacak, bunu sadece kitabımda değil, 2024 göstergelerimde de anlattım.

İyi niyetli bir döneme hazırlanalım. Ocak ve Şubat için neler yazacağımı tahmin ediyorum; Yay, iyi yönetilirse, takip edilir ve yönlendirilirse, ileri gitmek için ilham verecek bir tür fırlatma rampası üzerindedir; Aşk için de bir iyileşme dönemidir.

OĞLAK

Yaptığınız seçimler çok sert, lafı uzatmayı ve ikiyüzlü insanları sevmiyorsunuz. Aşk konusunda ikinci kez düşünülmüş olması muhtemeldir; Kriz yaşayan çiftler Aralık ayında yakınlaşabilir. Başkalarının yargıları aşkta davranışlarınızı etkilememeli, iş alanında her zaman kararlısınız ama aşkta kendinizi inanılmaz derecede kırılgan buluyorsunuz.

Merak etmeyin bu durum doğru ve samimi insanların başına gelir. Gelecek yılın ilk altı ayı, işinizin gelişimi ve aklınızdaki projelerin başarısı için hala faydalı olacaktır. Yani ara sıra rahatsız edici gerçekleriniz birilerini sarssa bile, olduğunuz yerde kalırsınız.

KOVA

Gelecek hafta ne yapmayı planladığınızı önceden planlamak iyi bir fikir olacaktır, özellikle de Kasım ayının başında zamanınızı boşa harcadığınızı düşünüyorsanız ve yeni bir programa veya projeye henüz yeni başladıysanız. Yılın son ayı iş ve ekonomik konulara ağırlık verecek ancak aşka daha az güç verecek; bu yüzden önemli bir hikaye varsa korunması gerekir.

Partnerinizle konuşmalı ve bir sorun olup olmadığını zamanında anlamalısınız. Önümüzdeki birkaç hafta sizi hayata bakış açınızı defalarca değiştirebilecek bir tür kişisel devrimin merkezinde bulacak, bir sınava hazırlanmanız gerekecek. Günlük konulara biraz daha dikkat edilmeli, dikkatin dağılması bazı hatalar yapmanıza neden olabilir.

BALIK

Son birkaç gün gerilim altında geçmişse bu tesadüf değildir çünkü Mars, Güneş ve Merkür tedirgin bir görünümdedir; yolcu gezegenler, dolayısıyla bu dönemi bir kafa karışıklığı dönemi olarak tanımlıyorum.

Bir süre önce kurulan bir proje beklenen zaman çerçevesinde ilerlemiyor, denemelerden nefret ediyorsunuz ve risk almak için iyi bir zaman değil, güvenli projeleri en başından kabul etmek daha iyidir. Love, Aralık ayında başrol oyuncusu olarak geri dönecek. Yalnızsanız ve partnerinizle daha huzurlu bir ortam arıyorsanız, Aralık ayını iyi bir iyileşme ayı olarak düşünmenizi öneririm. Yalnız kalpler için geçerli bir zaman olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.