29 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünde neler oluyor'

29 Kasım burç yorumları 'Bugün gökyüzünde neler oluyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 29 Kasım 2023 Çarşamba günü yapılan astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Her şeyi yapabilmek kolay değil, sabaha kendinizi aşırı gergin hissederek başlıyorsunuz. Gerginlik yaratma riski oldukça yüksektir, bu yüzden tartışmayın. İş yerinde işleri akışına bırakmaya çalışın, bu tavsiyeyi yarın da yapacağım.

Yani aşkta bile çatışmalardan kaçının, belki partnerinizle anlaşmazlık içinde değilsiniz ama bugün çok özel bir neden olmadan çatışma için bir neden arayan kişi siz olabilirsiniz.

BOĞA

Ay'ın altmışlık açısı iyi şeyler vaat ediyor. Temaslarla ilgili geçerli bir astrolojik durumumuz var. Bir iş istediğiniz gibi gitmese bile vazgeçemezsiniz, en azından önümüzdeki yılın mayıs ayına kadar her şeyi kontrol altında tutmak en doğrusu.

Aşk söz konusu olduğunda, bu daha iyi bir zaman. Ancak ilişkisini yakın zamanda bitirenler eğlenir ve komplikasyon istemezler, Aralık ayı sonuna kadar aşkın neredeyse her gün yaşanması gerekecek. Yalnız kalpler etrafına bakmalı. Aralık ayında eski sevgilileriyle aralarındaki anlaşmazlığı henüz çözemeyen ayrılmış insanlar yeniden kavga etmek zorunda kalacak.

İKİZLER

Ticari faaliyette bulunanlar, pakt ve ittifak kurabilenler, anlaşmalar yapabilenler basiretli hareket etmeli, halkla temas halinde olan işler mükemmel, belki eve yorgun dönüyorsunuz ama başarı eksikliği yok. Kolay bir dönem geçirmediniz ama tünelden çıkıyor gibisiniz. Aşkta bile aşık olmayı vaat eden bir burçtur, uzakta ya da ulaşılması zor insanların peşinden koşmamanızı tavsiye ederim.

YENGEÇ

Küçük bir sıkıntı, şaşkınlıkla başlayan bir gün, hata yapılacak çok şeyde yatıyor, ama aynı zamanda tavrınızda da var çünkü son zamanlarda belli bir güvensizliğin, gerginliğin kurbanı oldunuz.

Belki olacaklardan korkuyorsunuz, bir miktar kaygı kalıyor, 2024'ün işe yarayacağını, hayırlı bir yıl olacağını düşünürsek geleceğe memnuniyetle bakmalıyız. Aşkta öfkelenmeyin, eğer bir şeyler doğru değilse ertelemeyin, eğer ilişkideki bazı şeyleri açıklığa kavuşturmazsanız yarın pişman olabilirsiniz.

ASLAN

Olumlu Mars, sizi her zamankinden daha fazla bir savaşçı yapar; her türlü rahatsızlığın, çekingenliğin, hatta bağlılık ve iyi bir dozda inatçılığın üstesinden gelmeye hazırdır. Huzuru ve başkalarının arasında olmanın mutluluğunu bulmak için imkansızı yapmaya çalışmalısınız. Bu aralar daha büyük harcamalar olabilir, kabul etmediğiniz eleştiriler olabilir.

Sinirlerinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Çok fazla konuşursanız hatalı görünme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Ve bu haklı olsan bile! Zaman uğruna, şimdi yanlış olan bir şeyle yüzleşin. Bekarlar yeni karşılaşmalar yapabilir, aşık olanlar ise bir duygunun ne kadar güçlü olduğunu partnerine gösterebilir. Aralık bazı ilişkiler için kesin bir giriş veya çıkış ayı olacak, artık ilişkiden memnun olmayanlar çok fazla acı çekmeden ilişkiden kurtulacaklar.

BAŞAK

Fiziksel kondisyonunuza biraz daha dikkat etmenin zamanı gelmiş demektir. Küçük bir problemin üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek bir uzmanla görüşmeyi uzun süredir erteliyorsanız, daha fazla zaman kaybetmeyin.

Belki bu günlerde yaptığınız bir hata, iş için biraz fazla yaşamak, aşkla ilgili olmayan diğer durumları bir kenara bırakmaktır. Duygularınızı bir kenara bırakmamaya dikkat edin, yalnız yaşamayı bilmediğiniz gerçeği göz önüne alındığında bu büyük bir hata olur.

TERAZİ

İyi bir iyileşmeden bahsettim, bu günün de bir istisna olmadığını, yalnız kalplerin daha özgür olduğunu ve sonunda özel bir toplantı yapabileceğini söylemek gerekir; zor bir yaz geçirmelerine rağmen hala birlikte olan çiftler bile iyileşebilir.

Bazı zorluklarla yüzleşmek zorunda kalacağınız birkaç gün gelecek, becerikliliğinizin mucizeler yaratacağına inanıyorum. Yeni iş fikirleri yaratıcı insanları destekler.

AKREP

Önemsediğiniz şeylere tereddüt etmeden başlayın, Aralık ayına ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi, çünkü Venüs çok yakında burcunuzda olacak. Ayrıca deneyin, son zamanlarda size karşı çıkmış olabilecek insanlara karşı daha anlayışlı olacaksınız.

YAY

İlginç bir 2024 yılı için bu günleri dolu dolu geçirmek gerekiyor. Ve bu gece aşkta bir avantaja sahip olacaksınız; yeni bir buluşma, geçmişteki hayal kırıklıkları nedeniyle fazla geride kalanları neşelendirebilir.

Bu belirleyici bir hafta, kaçmanın bir anlamı yok, yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşmelisin. Harika bir enerjiniz var, geri sayım başladı. Elde edilmesi mümkün olmayan şeyleri ne pahasına olursa olsun arzulamaktan kaçınmak önemlidir, bu gökyüzü olağanüstü durumları enerjik olarak netleştirmemize olanak tanır ve en iyi şekilde kullanılmalıdır. Önemli olan heyecana kapılmamak, ilgi odağısınız, yeni temasların hafta sonu gerçekleştiğini göreceksiniz.

OĞLAK

Bugün yaptığınız her şey yolunda gitmezse endişelenmenize gerek yok. Aslında kafa karışıklıkları, gecikmeler, küçük aksaklıklar, ruhunuzu alevlendirebilecek, sizi öfkelendirebilecek durumlar var.

Tavsiye, Her türlü tartışmayı Cuma gününe kadar erteleyin. Gerginliklerden bahsetmişken, bu akşam ve yarın aşkta her şeyi kontrol altında tutmak daha iyidir, çok fazla (yanlış) kelime ağzınızdan kaçabilir.

KOVA

Bugün ve yarınki mükemmel görünümündeki Ay, kendi işi olan ve Kasım ayının başındaki aradan sonra tekrar bir program veya projeyle çalışmaya başlayan insanlar tarafından yararlı olabilecek, sömürülebilecek psikofiziksel bir gelişme sağlıyor.

Dolayısıyla bugün ve yarın arasında daha fazla hareket olacağı ihtimalini göz ardı etmiyorum. Sadece yaz aylarında aşk krizi yaşayan çiftler için karmaşık bir an. Aralık ayı kimseye indirim yapılmayacak, bazı gizli gerçeklerin yeniden ortaya çıkacağı bir ay olacak.

BALIK

Bazı gezegenlerin düşmanlığı kafa karıştırıcıdır, Güneş, Mars Merkür hayatınıza heyecan, kaygı getirir çünkü bir projede başarılı olmanız gerekir ve onu nasıl geliştireceğinizi veya başlatacağınızı bilmiyorsunuz.

Bugün yıldızlar seninle. Eğer değişiklik, transfer talebinde bulunmanız gerekiyorsa önümüzdeki haftadan itibaren dikkatli hareket edin. Geçmişte bir soru sorduysanız yanıtlar Aralık ayı sonuna kadar gelecektir. Aşkta önümüzdeki aydan itibaren sevinçle bir duygu yaşama ihtimaliniz olacak, eğer yanlış anlaşılmalar varsa bunların üstesinden gelinebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.