24 Kasım burç yorumları 'O burcun yıldızı parıl parıl parlıyor'

24 Kasım burç yorumları 'O burcun yıldızı parıl parıl parlıyor'
24 Kasım burç yorumları. Bugün sizi neler bekliyor? aşk, para, sağlık, kariyer hakkında her şey...

KOÇ

Geçerli gün, bir avantajınız var, Mars, gezegeniniz, iyi yönde rehberler, tam üçgende, astrolojik açıdan iyi haberler. Dolayısıyla, eğer bir meydan okuma varsa, kazanma veya en azından iyi bir şekilde rekabet etme yeteneğine sahip olacaksınız.

Umarım bir aşk mücadelesini de kazanabilirsiniz, çünkü bu Aralık ayı daha cömert olacak. Bir çiftin hayatı olaylarla dolu olabilir ve bazı durumlarda ikisinden birinin evi ve işiyle ilgili değişiklikler olabilir. Aşırı bağlılığın geçici de olsa yabancılaşmaya yol açabileceği, istediğiniz kadar birlikte olamayabileceğiniz de doğrudur. Terazi burcuyla ilgili daha fazla şüphe.

BOĞA

Daha iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle, yakında Ay burcunuzda olacak ve daha fazla enerji getirecek. Doğru, son birkaç hafta ıstıraplı geçti ve bunu birkaç kez hatırlama fırsatım oldu ama artık biraz neşeyi, insanlarla bir arada olmanın hazzını yeniden keşfetmemiz gerekiyor, neden eğlenceli bir şeyler organize etmeyelim?

Ekonomik durum biraz daha dikkat gerektiriyor. Yapmanız gereken ilk şey kendi çıkarlarınızı gözetmektir. Jüpiter burcunda sorumluluk getirir ve beklenmedik taahhütler varsa her şey başarıyla yürütülebilir.

İKİZLER

Bu hafta sonu belirsiz başlıyor, Mars muhalefete giriyor ve günlük yaşamla ilgili durumların yönetiminde bir yavaşlama getiriyor.

Sizin gibi bağlanmayı ve dahil olmayı seven ve beklentilerden nefret eden biri için böyle bir dönem aynı zamanda birkaç anlık kafa karışıklığına ve gerginliğe de yol açabilir ve başkalarıyla temaslarda çatışmalardan kaçınmak uygun olur, kesin değil bazı insanların buna karşı olduğu veya düzgün bir şekilde işbirliği yapmadığı. Strateji ve programları diğerlerinden çok daha hızlı geliştirdiğinizi düşünün, hızınızı takip etmek zordur. Tartışmalara dikkat!

YENGEÇ

Ani seçimlerden hiçbir zaman hoşlanmadınız, ara sıra aşkta devam etmek için doğru koşulların olup olmadığını anlamalısınız. Her şeyi olduğu gibi kabul eden bir partnerle birlikte olmak size göre değil. Son üç hafta zorlu geçti, bizi aşktan uzaklaştırdılar ama bu burçta doğan ve şüphe ya da kıskançlıktan kaynaklanan küçük bir kriz yaşayan bazılarının da olduğunu göz ardı edemem.

Bu gün karşıt bir Ay ile doğacak, o zaman mükemmel bir Pazar geçireceğiz; bu nedenle hangi tartışma veya gerginlik söz konusu olursa olsun, onu hayatınızdan çıkarmaya çalışın ve eğer bir aşk sorunu varsa Aralık ayının bekleyen durumları iyileştireceğini unutmayın.

ASLAN

İşe gelince sizi en güçlüler arasında buluyorum, programlar veya projeler Kasım ayına sessiz bir başlangıçtan sonra, hatta bazıları için yılın başında olduğu gibi aylarca süren yönelim bozukluğundan sonra yeniden başladı.

Başkalarının size iltifat etmesini bekleyin, bir zorlukla karşılaştığınızda çevrenizdeki tüm insanlara en iyi olduğunuzu kanıtlamak istersiniz, ancak bunu tekrarlamanıza gerek yok! Aşk adalet ya da daha fazla ilgi ister, bu hafta sonu bazı çiftler bir ilişkinin yürüyüp yürümediğini anlama fırsatına sahip olacak. İkizler veya Terazi burcuyla eğlenceli ama aynı zamanda zorlu bir ilişki.

BAŞAK

Birkaç gündür, çok fazla taahhüt olması ve özel yaşam alanında hiçbir komplikasyon sıkıntısı olmaması anlamında baskı altında olduğunuzu hissettiniz. Kendinizi sorumluluklardan ve zorlu durumlardan ne kadar kurtarmaya çalışırsanız, o kadar yeni görevler gelir.

Ancak bu dönemde ortaya çıkan ve size verilen her şey, diğer birçok kişinin sizin hakkınızda sahip olduğu, yani yetkin, güçlü, olgun ve sorumlu biri olduğunuz fikrini doğruladığı için belli bir tatmin duygusu hissetmelisiniz. Mars bugünden itibaren karmaşık bir geçişe başlıyor, bu sadece sinirlerinizi ilgilendiren bir sorun çünkü birçok şeyi yapmak zorunda hissediyorsunuz ama fiziksel olarak her şeyi tamamlayamamaktan korkuyorsunuz. Akşam bitkin gelme riskiniz var.

TERAZİ

Formu, enerjiyi ve sevgiyi yeniden kazanmanın önemli olduğu belirli bir an vardır; Burçtaki Venüs genel anlamda aşkın geri dönüşünden söz ediyor, bu yüzden sadece çiftin ilişkisini değil aynı zamanda arkadaşlıkları, saygı veya sempatiden doğan bağları da düşünmek zorunda değilim.

Gerçekte, son birkaç ayda pek çok şey yaşadınız ve şimdi canlı duygularla çevrelenmiş hissetme ihtiyacı hissediyorsunuz. Küçük başarıların hiçbir sıkıntısı yoktur, burçtaki Venüs halkla temas halinde çalışan insanlar için bir cazibe noktasını temsil eder. Yengeç ve Oğlak burcuyla ortaya çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olun ama aynı zamanda bugün yıldızınız parlıyor.

AKREP

Bu hafta sonu sadece ilişkinizde neyin yanlış olduğunu vurgularsanız, kaçınılmaz olarak tartışma riskiyle karşı karşıya kalırsınız; özellikle bugün ilginç bir astrolojik durumla karşılaşacağız ancak Cumartesi günü bazı tartışmalara sürüklenme riski var.

Bu yüzden dikkatli olun çünkü dedikleri gibi bir kelime çok az, iki kelime ise çok fazla. Kıskançlık veya güvensizlik krizinin sorunlara, sakinliğe ve soğukkanlılığa yol açmasını istemiyorum! 4 Aralık'tan itibaren burçtaki Venüs, duyguları yeniden modaya sokarak, çeşitli nedenlerden dolayı eksik olan dengeyi yeniden kurmanıza olanak tanır. Ayrılık yaşayanlar bile yeni tanıdıklara güvenebilecekler.

YAY

Pazar günü Mars, Merkür ve Güneş burcunuzda olacak. Bu dönemde içinizde büyük bir gücün yeniden doğduğunu hissedersiniz ancak başkalarının duygularını ve kararlarını göz ardı etmemeye dikkat etmelisiniz. Dönemin tek riski aşırı özgüvenli olma, çok genç yaştaki kişilerin aşırı kıskançlık, inatçılık ve gerçekleri kabul etmeme gibi nedenlerden dolayı rahatsızlık duymaları olabilir.

Bu kaçma, uzaklara kaçma isteği kontrol altına alınmalı, bu günlerde daha asi hissetmeniz normal ama bu riskli eylemlere yol açmamalı. Bir kişi hayır diyorsa, durumu kabul edin ve gelecek yıl için yeni fırsatlara devam edin. Neyse ki, kendini oyunun dışında hisseden Yay doğumlu çok az insan var, ancak her zaman aynı eski yaşamı sürdüren ve hoşgörüsüz hale gelenler, kurtuluşu yeni ortamlarda aramak zorunda kalacaklar. Sanat ve eğlence alanında çalışanların bir avantajı var. İyi bir kişisel başarıya ulaşabilir.

OĞLAK

Burcun yerlisi için genellikle görev zevkten önce gelir, peki ya bu inanç bir kez olsun tersine çevrilirse? Peki ya örneğin cumartesi ve pazar günleri arasında beni okuyan siz, sevdiğiniz insanlara biraz daha yakın olmaya çalışsanız? Son zamanlarda sizden çok farklı olan, belki mantıksız ya da önyargılı insanlara karşı sabrınızı yitirdiniz; İlginizi hak etmeyenlerle zaman kaybedemezsiniz, çünkü yüzleşilmesi gereken sorumluluklar, görevler ve karşılaştırmalar vardır.

Aralık yoğun bir ay olacak, temaslar için daha iyi. Hafta sonunu dikkatle yaşamak için, bazen sessizliğin tartışmalardan kaçınmak için en iyi silah olduğunu çok iyi biliyorsunuz ve mümkünse işleri elinizden kaçırmaya çalışın. Karşı çıkan kişiye yanıt verirseniz, onu sizin tarafınızı tutmaya ikna edemezsiniz; o, akıllıca ve hoş olsa bile söylediğiniz her şeye karşı çıkacaktır.

KOVA

Dün gibi karışık ve sersemlemiş bir günün ardından, daha iyi bir hafta sonuna yol açan bir Cuma hoş karşılanır; Önümüzdeki birkaç saat içinde Ay bizden fiziksel konularda daha dikkatli olmamızı, özellikle Kasım ayının başlarındaki endişeleri aşmaya çalışmamızı istiyor.

Önemli olan monotonluğun her şeyi ele geçirmemesi, düşüncelerle kendinizi izole ederek tepki verebilmeniz, gerçeklikten hoşlanmadığınızda bir kaçış, size hissettiren insanlardan ve durumlardan uzaklaşmanıza yardımcı olacak bir acil çıkış ararsınız. kötü. Kaybedilen zamanı telafi etmelisiniz. Bir proje durmuşsa şimdi yeniden başlıyor, bu hafta sonu aşk uyanıyor.

BALIK

Biraz gerilimin yeniden canlandığı bir döneme denk gelen bir gün; sanki bu aralar zamanında yapmadığınız bir şeyden dolayı kendinizi suçlu hissediyorsunuz ya da kendinizi aynı anda pek çok şeyi yapmak durumunda buluyorsunuz.

Mars'ın yeni geçişi etrafınızdaki insanlar tarafından tamamen paylaşılamayabilecek bazı kararlardan bahsediyor ve bu hem işi hem de aileyi ilgilendirebilir. Aklında bir proje olan ve zamanla değiştiğini görenler artık kesinlikle hoşnutsuzlar, işin başlangıçta hayal ettikleri haline geri dönmesini istiyorlar. Bununla birlikte, daha iyi bir Aralık ayı için biraz ihtiyatlı davranılması gereken günler var.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.