20 Kasım burç yorumları 'Bugün başarı onlardan yana'

20 Kasım burç yorumları 'Bugün başarı onlardan yana'
20 Kasım burç yorumları. Sağlık, Para, Kariyer, Aşk hakkında her şey...

KOÇ

Son dönemdeki çabalar ve fedakarlıklar ödüllendirilecek iş sektöründen onay gelecek, fırsatlar eksik olmayacak, hatta birileri en iyi kombinasyonu seçebilecek, daha iyi sonuç verebilecek olanı seçebilecek. bazılarında ise önemli olan sonucu korumaktır, bir hedefi pekiştirmek için vermeniz gereken taahhüt henüz bitmedi.

BOĞA

Kelimeleri abartmayın ve onlara doğru ağırlığı verin. Hoşunuza gitmeyen bir durumu açıklığa kavuşturmanın birçok yolu vardır, resmi ilişkiler ve şirketler sektörü özellikle çelişkili olacaktır... bugün buna ihtiyacımız olacak Dikkatli olun ve haftanın ortasında yozlaşabilecek acil ve büyüyen bir tartışmadan kaçının, mümkün olduğunca durdurun.

İKİZLER

Kaçırılmaması gereken fırsatlar. Duygusal ilişkilerde sıklıkla hakim olan ergenlik ruhunu bir kenara bırakın, artık ciddi ve sorumlu olmanın zamanı geldi, aşkta bir taahhütte bulunmanın zamanı geldi, ihtiyacınız olan partneriniz yanınızda, bunu gösterin bekarlar için önemli toplantılar için... birlikte bir geleceğe ilgi duymak.

YENGEÇ

Duygusal yaşam, istikrar açısından doğru yolda gibi görünüyor ve sonunda eklemek isterim ki... son yıllarda birileri teste tabi tutuldu, şimdi beklentiler olumlu. Hem gençler hem de yaşlılar için yıldız rezonansları uygun bir dönem açıyor. Aile içinde birkaç küçük tartışma daha, ilgi alanlarınıza daha dikkatli olun.

ASLAN

Aile tartışmaları sizi kötü bir ruh haline sokar. Bugün, dünyadaki tüm nedenlere rağmen, evde kendinizi savunmanız zor olacak. Çocuklarınızla ciddi ve özlü bir diyalog kurmanız gerekecek, fazla hoşgörü istenilenin tam tersi sonuç vermiş, biraz hayal kırıklığı moralinizi bozacaktır.

BAŞAK

Dikkatinizi dağıtacak hoş bir şey düşüneceksiniz belki bir gezi, her zaman yapmak istediğiniz ama bir türlü doğru fırsatı bulamadığınız bir şey. Sizin için yeni olan sektörleri incelemek bile, örneğin yemek pişirme, mutfak alanı, büyük bir memnuniyetle keşfedebileceğiniz bir alan, size her şeyden daha fazla düşünce veren, pek de teşvik edici olmayan bir anda kendinizi gerçekleştirmenin bir yolu olabilir. Kişisel ilgi alanlarınızı takip edin, tatminler sizi ödüllendirecektir.

TERAZİ

Çift projeleri, planlarınızda bir çocuk bile olsa, aralarındaki bağı pekiştirmek için zamanı olan ve artık bu konuda şüpheleri olmayanlar, bir ayrılık ya da boşanma söz konusu olsa bile gidilecek yolun aydınlandığını görecekler ve gitmek zorunda kalacaklar arkalarına bakmadan geleceklerine doğru yola çıkarlar kendilerini ilgilendirecek duygusal konular ve yaşam seçimleri için uygun bir dönem.

AKREP

Bazı Akrepler kalbin tuhaf sinyaller vermeye başladığını hissederler; bunlar patolojik çarpıntılar değil, çoğu zaman bir kenara koyduğunuz, duygusal ihtiyaçlar dışındaki ihtiyaçlara mutlak öncelik veren sevgidir. Son zamanlarda yaşadığınız hikayenin ya da gerçekleşen o toplantının her zamankinden farklı bir çizgide olduğunu havada hissetmemek, ona güvenmek ve yatırım yapmak elbette zor olacaktır.

YAY

Bahane ya da mazeret aramayın, bugün özellikle talep görüyorsunuz. Terazi burcundaki Venüs olumlu sinyaller verir, endişelerinizi ve hayal kırıklıklarınızı bir kenara bırakır, kendinize üzülmeden, en azından kendinizi bulursanız günü ruhla yaşayın. Olumlu bir olayla karşı karşıya kaldığınızda iyimser olmaktan vazgeçmeyin, onu yaşayın... Hayatın rastlantısallığına biraz daha inanın, bunlar yenilenmeye yönelik mükemmel uyarıcılar olabilir, hiç düşünmeden anı yakalayın, tamamen farklı bir olaya sahip olsanız bile. planlar yapılıyor.

OĞLAK

Haftanın yıldızları sert, sizi kadın figürleriyle çatışmaya sürükleyecek. İş sektöründe, eski bir hukuki mesele eski bir iş arkadaşınız veya partneriniz tarafından yönetilecek, bugün ilişkileriniz dostane değilse bu hayatın en iyisi olmayacak, kendinizi savaşılması zor bir düşmanla karşı karşıya bulacaksınız. eğer şartlar yerine getirilirse zaten başarılı olacaktır, aksi takdirde ölümüne bir savaşa hazırlanın.

KOVA

İş gibi bir sektörün dengesini bozmak istiyorsanız zaman kaybedeceksiniz, sorumluluk almanın ve durumları büyük bir ustalıkla yönetme zamanı. Artık eskisi gibi olmayan bir gerçekliğe karşı kürek çekmeyin, bunun yerine Stratejik olun ve hiçbir şeyi doğaçlama yapmayın, sinir patlamalarından kaçının, şimdi bunun zamanı değil, mesleğinizi değiştirmeye hazır olduğunuzda bunu dikkatli ve gizlilik içinde yapın, hiçbir yaygara ters etki yaratmayacaktır.

BALIK

Seyahat sektöründe tercih edileceksiniz. Hiç tereddüt etmeyin, maceraya atılın, şansınız olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.