15 Kasım burç yorumları 'Yerinde taş olsa çatlardı en sabırlı burç belli oldu'

15 Kasım burç yorumları 'Yerinde taş olsa çatlardı en sabırlı burç belli oldu'
15 Kasım Burç Yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? Aşk, aile, sağlık, para hakkında her şey...

KOÇ

Bugün Ay ve Merkür mükemmel görünümde, bu günler büyük bir kararlılık içinde, hatta bunları özgürleştirici olarak bile tanımlayabilirim çünkü çekmecede bir hayali olan veya bir süredir arşivlenmiş bir projesi olan herkes oyuna çok aceleci bir şekilde geri döndü. Aşırı coşku, strese veya tedavi edilmesi gereken rahatsızlıklara yol açtığı için fiziksel açıdan sorun haline gelebilir. 2024'te Koç'un daha fazlasına sahip olacağını, ilkbaharda bir ilk hazırlık aşamasının olacağını ve ardından onayların alınacağını yazmıştım. Bu Kasım burcunda biraz daha hassas ne olabilir? Aşk! Bunun nedeni, sevdiğiniz kişiyle birlikte olmaya zamanınızın olmaması ya da geçmişle ilgili aşmanız gereken konuların olmasıdır.

ASLAN

Bu günün büyük yükünü doğru yönlendirmek lazım, sizinki önemli bir burç, 2024 kitabını zaten yazdım, her şeyden önce gelecek yılın ikinci kısmı doyum verecek; Bu dönemi yeni başarılara hazırlık dönemi olarak görüyorum. Muhtemelen yeni programlar ve son zamanlarda yön değişiklikleri olmuş, bazıları sıfırdan başlıyor ama neyse ki Leo dahil olmaktan korkmuyor, zorluklarla cesaretle yüzleşiyor. Duygular için önemli bir gökyüzü ve umarım bu saatlerde samimi aşklar doyasıya yaşanır.

YAY

Geçerli bir gökyüzü, umarım iyimser ve proaktif bir Yay burcusunuzdur, çünkü iyimser karakteriniz her türlü zorluğun üstesinden gelmenizi sağlayacaktır; sizi etkilemesine izin vermeden düşünmekte özgür olmanız gerekir. Bu düşünce özerkliği yeni fikir ve projeler geliştirir. Bugün Ay'ın burca dokunduğu göz önüne alındığında, sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar, özel bir arkadaştan gelen bir sır sayesinde kim bilir gerçeğe dönüşebilecek projeler için önemli bir burcumuz var. yararlı bir öneri alamayabilirsiniz. Aşkta bile olumlu duygulara yeşil ışık.

OĞLAK

Bu gökyüzü sahneye dönüş getirebilir ve bir projeyi, bir ideali güçlendirme isteğini artırabilir; Bu burç iş ve eğitim için ilgi çekicidir, serbest meslek sahibi çalışanlar ve gelecekte seçimler yapmak zorunda olanlar ikna olacaktır. Birçoğu olağanüstü güç ve hareket etme yeteneği göstererek saldırıların üstesinden geldi. Ancak merhemde bir sinek var, duygusal sorunlar hala mevcut veya çözülmemiş olabilir. Ahenksiz Venüs duyguları devreye sokar, kaybolursa geri getirilemezler, ancak yalnızca sıradan tartışmalar varsa sorunun üstesinden gelinebilir.

BAŞAK

Basiretli, dikkatli ve rasyonel bir insansınız ama bugün ağzınızdan yanlış bir söz çıkabilir, duyguların hakim olduğu bir gün; Başkalarıyla ilişkiler dikkatli bir şekilde yönetilmelidir ve ailede, ebeveynler, çocuklar veya birlikte yaşayanlar arasındaki ilişkilerde bir şeylerin ters gitmesi kolaydır. Ekonomik yönü mutlaka korunmalıdır, Başaklar genellikle harcamalara dikkat ederler ancak son zamanlarda aile veya ev sorunları nedeniyle artış göstermiş olmaları muhtemeldir. Net olmayan raporlara dikkat edin. Bu durumlar sizi etkilediğinden iyice sabır taşına döndünüz sabrınız takdir edilesi.

AKREP

Kocaman bir gökyüzü, şu anda Eylül sonundaki sorunlarla karşılaştırıldığında zaten daha fazla yanıtınızın olduğunu göz ardı edemem; tek kusur ekonomik durumla temsil edilir, büyük olasılıkla bu Jüpiter'in karşıt konumu, mülkleri olan veya sözleşmeleri sona erenlere şüpheler getirir. Bu gökyüzünün en iyi kısmı aşkla bağlantılı olan kısmıdır, Venüs Aralık ayında burçta olacak ve aşkı arayanlar ya da bir duyguyu yeniden canlandırmak isteyenler hemen harekete geçmeli. 2024 ile ilgili kitabımda, değerlendirilecek büyük bir fırsat olacağını ve 2023'ün son aylarının, gelecek yıl ne yapılacağına dair daha kesin bir şekilde bir tür deneme niteliğinde olduğunu yazmıştım.

KOVA

İşte güzel olumlu Ay, bazı gezegensel kareler tarafından belirlenen son birkaç haftanın durağı neredeyse bitti ve 23'ünden itibaren iyileşme gökyüzüne sahip olacağız ve bu nedenle çeşitli nedenlerle sıkışıp kalanlar yeniden başlayacak. ekstra bir vites. Duyguların yoğun olduğu bir yazın ardından aşk da yeniden başlar, arzular tazelenir, çift olma veya yeni tanışma arzusu ortaya çıkar. Bu nedenle yalnız olanların daha çok insanla ilişki kurması gerekir; Sevgi dolu ilişkiler bir avantaj sağlayabilir, işte stres ve tatminsizlik getiren bazı gecikmeleri telafi eder, toplantılar için güzel bir gün.

YENGEÇ

İş açısından büyüme açısından bakıldığında, kendi işi olanlar bir süre denemeden sonra yoluna devam edebilir; Dönemin gökyüzünü rahatsız eden şey, astrolojide genellikle ilişkilerdeki, akrabalarla olan ilgideki ve ebeveynlerle çocuklar arasındaki bağlardaki küçük rahatsızlıkları veya anlaşmazlıkları temsil eden Venüs'ün karesidir. Bugünü her türlü yanlış anlaşılmadan uzak yaşamalı, eğer sevdiğiniz kişinin kalbini kazanmak istiyorsanız cumartesi veya pazar gününü beklemek gerekecek; hafta sonu daha ilginç olacak.

İKİZLER

Karmaşık bir astrolojik bakış açısına göre Çarşamba, kendinizi açığa vurmak için en iyi gün değildir; Sakin kalmaya çalışın ve yorulmadan yapabileceğiniz şeyleri yapın. Ay'ın muhalefetini belirleyen fiziksel bir düşüştür. İstediğiniz her şeyi yapamadığınız zaman gergin olursunuz, bir anlık stresin yaşanması ve akşam çözülmesi gereken bir komplikasyonun ortaya çıkması ihtimalini göz ardı edemem. Duygusal gerilim hayatınızın pratik boyutunda yoğunlaşmıştır. Aşk için durum farklı, Venüs önümüzdeki günlerde duyguları sunuyor.

BOĞA

Şimdi bir ay öncesine göre bir avantajımız var, Ekim ayının ilk günleri zordu ve ancak şimdi fiziksel açıdan daha iyi bir duruma ulaşıyoruz; her şeyin üzerinizden kaymasına izin vermelisiniz ki bu hiç de kolay değil. Duygular açısından zor bir dönem değil, ancak şunu unutmamalıyız ki, geçen ay bir ilişkide kriz yaşandıysa veya sorunlar yaşandıysa dikkatli olmanız tavsiye edilir ve özellikle uzun süredir birlikte olan çiftler için bunu yapmak zorunda kalacaklarını hatırlıyorum. iyi bir suç ortaklığı bulun. İşle ilgili konular daha iyi, ancak çoğu kişi için Haziran ayından bu yana rol, iş veya ofis değişikliği oldu, her şey hâlâ gelişiyor, belli bir dengeyi bulmak güzel.

BALIK

Bu belirsiz bir gün, değeriniz veya başarınız sorgulanmıyor ancak sonuçlar hemen tatmin edici olmayacak, yalnızca zamanla çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Dolayısıyla bu çarşamba fiziksel açıdan arzulanan bir şey bırakmıyor, ara sıra küçük melankolinin ve anıların kurbanı olduğunuzu biliyorsunuz; her şeyin yolunda gitmesine izin vermelisin ve her şeyi çok da kafaya takmamalısın, eğer bugün bir şeyler yolunda gitmezse... önemli değil, yarından sonra toparlanman mümkün olacak.

TERAZİ

İlginç bir gün Çarşamba, son iki aydır pek çok sorun yaşanmış, kimisi hasta olmuş, melankolik anlar yaşamış, kimisi bir işin sonucundan şüphe duymuş ya da hastalanmış; ama şimdi daha fazlasına sahibiz; daha önce olmayan bir yeniden doğuş ve güç hissine. Aşk önemli bir seçim yapmanıza izin verir, aşktan hayal kırıklığına uğrayanları harekete geçmeye teşvik etmek isterim çünkü Venüs ve Merkür tanışmanıza yardımcı olur; Terazi aşkta temkinlidir ve ilk dalkavukluğa boyun eğmez. Zaten bir hikayesi olanlar devam ettiriyor, geçmişte sorun yaşayanlar ise bunu unutmalıdır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.