Okuyanlar avcunu kontrol edecek Kirolojiye göre avuç içinde M harfi varsa sebebi bu olabilir

Okuyanlar avcunu kontrol edecek  Kirolojiye göre avuç içinde M harfi varsa sebebi bu olabilir
Avcunuzu açıp bakın; eğer ‘M’ harfi görürseniz başarılı bir yaşama sahip olabilirsiniz. İşte kirolojideki en önemli işaret…

Avuç içini okumak kiroloji olarak ifade edilir ve yaşamla ilgili işaretler verir. Ellere göre kişilik analizi yapmaya imkan veren bir analiz türü olan kirolojide en sık karşılaşılan işaretlerden biri de avuç içinde görülen büyük M harfidir. Peki, avcunuzdaki M harfi ne anlama geliyor?

el2.jpg

Elinizde yani avcunuzun içerisinde M harfi, genel olarak iyiye işarettir. Ayrıca bu işaretin belirgin olması çok daha iyi olarak kabul edilir. Avuçta M harfi olması, birçok yönde değerlendirilebilir ve farklı anlamları bulunur.

Avuç içindeki "M" harfi, kirolojide yaşam, zeka ve kalp çizgilerinin birleşmesiyle oluşur ve bu yüzden özel bir anlam taşır. Buna göre, "M" harfi maddi başarı, büyük fırsatlar ve şansın sembolü olarak kabul edilir. Özellikle kariyer ve iş dünyasında başarıyı temsil eder.

el1.jpg

Ayrıca, "M" harfi kiromantide Usta işareti olarak da yorumlanabilir; bu, kişinin belirli bir alanda önemli yeteneklere sahip olduğunu ve bu alanda büyük başarılar elde edebileceğini gösterir.

hem sol hem de sağ avuç içlerinde "M" harfinin bulunması ve bu harflerin birbirleriyle aynı olması genellikle olumsuz olarak yorumlanır. Bu durum, kişinin doğduğu yetenek ve özelliklerle bu dünyadan ayrılacağını, yani hayatında önemli bir gelişim ve hedef odaklılığın eksik olduğunu işaret eder.

el3.jpg

Diğer yandan, "M" harfinin sadece aktif elde (sağ el kullanıcıları için sağ elde) bulunması, kişinin hayatındaki başarıları kendi çabalarıyla elde ettiğini gösterir. Bu kişiler genellikle çalışkan ve hırslı olarak tanımlanır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.