Ressamın optik illüzyon çizimi kişiliğinizi açığa çıkarıyor 'İlk fark ettiğiniz detay sizi anlatıyor'

Ressamın optik illüzyon çizimi kişiliğinizi açığa çıkarıyor 'İlk fark ettiğiniz detay sizi anlatıyor'
Güvenli bir liman mısınız yoksa dikkat çekici kişiliğinizle ortamların en havalısı mı? Kişiliğinizi ortaya koyan optik illüzyon testinde dikkatinizi çeken en önemli detay ne?

Optik illüzyon testlerinin kişiliği ortaya koyabileceği bazı psikologlar tarafından da iddia ediliyor. İllüzyon yaratan tablolarıyla bilinen ressam Oleg Shuplyak’ın resimlerine bakanlar da ilk gördükleriyle kişilikleri hakkında fikir veriyor.

Ressamın bu resminde birden fazla detay var. İllüzyon oluşturan detaylardan hangisini görüyorsanız kişiliğinizin işaretlerini paylaşıyorsunuz. İlk bakışta en çok dikkatinizi çeken görüntü hangisi oldu?

Optik illüzyon testleri kişiliği ortaya koyan detayları verebiliyor. Aynı zamanda gözlerimizin beynimizi yanıltması sonucu ortaya çıkan eğlenceli görüntüleri içeren optik illüzyon testleri, birlikte eğlenmek isteyen ve zeka seviyelerini test etmeyi arzulayan kişiler için de iyi bir fırsattır.

GÖRSELDE İLK GÖZÜNÜZE ÇARPAN HANGİSİ?

Şimdi derin bir nefes alarak görseli incelemeniz gerekiyor. İlk dikkatinizi çeken görselle ilgili bilgiler kişiliğinizin detaylarını paylaşıyor. İşte konuyla ilgili detaylar… İlk hangisini baskın olarak gördünüz?

adam.jpg

1. BÜYÜK PORTRE

Görsele ilk bakışta büyük bir yüzü fark ediyorsanız olaylar karşısında her zaman empati yapabilen, duygularınızı kontrol edebilen, ortamdaki arayı bulabilen insan olabilirsiniz. Her zaman büyük resme odaklanmak, görsele baktığınızda da buraya odaklanmanızı sağlar. Bu yüzden diğer detayları hiç görmezsiniz.

2. RESİM YAPAN RESSAM

Resme ilk baktığınızda sizi en çok çeken görüntü tuvalini koyup ev resmi yapan kişiyse içsel zekanız yüksek diyebiliriz. İçe dönük olmanızın hem olumlu hem de olumsuz yanları bulunuyor. Öncelikle kendinizi iyi anlayıp ifade edebilirsiniz. Ancak çok fazla kendinizle baş başa kalmak isteğiniz, sosyalliğinizi olumsuz yönde etkileyecektir. Kendi başınıza kalmak istemeniz iyi olsa da sürekliliğinin bulunmaması gerekiyor. Bu konuda kendinize dikkat edin.

dusunen-kadin.jpg

3. İKİ KÖY EVİ

Resimdeki iki köy evine odaklanmaya yatkınsanız kıskanç kişiliğiniz zaman zaman ortaya çıkabilir. Aynı zamanda kendi fikirlerinizi savunmayı sevdiğiniz için aykırı tavırlarınız çevreniz tarafından dikkat çekebilir. Ancak bu kendinize özgü duruşunuz, kimilerine aşırı çekici gelir. Farklı bakış açınız sosyal ortamlara girdiğinizde dikkat çekebilir.

4. AĞAÇLAR

Görselde odaklandığınız ilk detay ağaçlıksa, iki büyük ağaç gözünüze ilk olarak ilişen detaysa sırdaş bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Hemen hemen herkes, fikir sahibi olmak istedikleri konuları size danışıyor olabilir. Başkalarının güvenli limanı olmak, sizi iyi hissettirebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.