13 Kasım burç yorumları O burç için refah haftası

13 Kasım burç yorumları O burç için refah haftası
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 13 Kasım 2023 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Gelecek hafta, daha fazla faydanın sinyalini veren ay sonunun başlangıcı olan önemli bir hafta olacak; bu, 23 ile 30 Kasım arasında iyi başarı getiren bir gökyüzü, yeni fikirleri deneyenler için iyi. Koç'ta doğanlar zodyakın öncüleridir, bugünlerde Merkür'ün iyi konumuyla artan olağanüstü bir güce sahiptirler; Öte yandan, belki de kendini işine çok fazla adayan ve aşka vakti olmayanlar, aşktan hayal kırıklığına uğrayan ve daha fazla garantiye sahip olmak isteyenler olduğundan, duygu gökyüzü biraz dağınık kalıyor.

BOĞA

Zemini toparlamamıza izin veren bir gün, burçtaki Jüpiter yardımcı olur, ancak her zaman iş ve duygusal bağları ilgilendirebilecek bir gözden geçirme dönemindeyiz; Herkes bir aşk hikayesini bitirmedi ama Ekim ayında krize giren insanlar var. Uzun süreli çiftlerin yeniden yakınlık bulmaları gerekiyor, duygularla ilgili şüphelerle karşılaşmamak için işe sığınmalarını istemem; iş bağlamında kıskanç kişilere veya beklenmedik saldırılara karşı dikkatli olmalısınız.

İKİZLER

Enerjiniz yok çünkü tembel bir insansınız - aksine burcun her zaman harekete geçmeye hazır olduğunu biliyoruz - sadece bu günlerde sevdiğiniz şeyleri yapmak için doğru fikirlerden yoksun olabilirsiniz. Teklifleriniz geçerli ancak sürekli karar erteleyen insanlarla karşı karşıyasınız. Bu nedenle dikkatli olunması tavsiyesi geçerli, Merkür'ün yeni karşıt geçişi göz önüne alındığında ekonomik yön korunmalı. Uzun süreli çiftler için incelenmesi gereken bir para sorunu vardır ve krizdeki ilişkilerde para her zaman çok önemli bir nokta olabilir.

YENGEÇ

İşte korunan genel bir tablo, Jüpiter ve Satürn'ün sonuçta başarılı olacak bir yılı işaret ettiğini unutmayın. Ancak bu hafta arzulanan çok az şey bırakıyor ve karartabilen veya şüphe uyandıran şey kesinlikle duygusal yön; Herkesin kendine göre bir aşk hayatı olduğu aşikar, mesafeli sevenleri ya da daha çok kıskananları düşünüyorum. Yengeç burcunda doğanlar bir ilişkinin gerçeğini keşfetmek isterler; Benim itirazım bu burç altında doğan biriyle birlikte olanlara yöneliktir. Bu günlerde gerginlikler yaşanması muhtemeldir ve sabırlı olmanız gerekir, aksi takdirde daha fazla sorun yaşama riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

ASLAN

Bu bir tatmin dönemidir ve en iyisi 23'ünden 30'una kadar olacaktır; Ay sonu projeye başlayan, yeni bir iş serüvenine başlayan ve çözüm bulmak isteyen herkese bir ödül getiriyor. Ailede sorunlar yaşandı, sevilen biri için endişelenenler de var. Artık biraz huzur bulmamız lazım, Salı günü aşk için çalışma, iyileşme gibi bazı günler diyebilirim. Dürtüsel seçimler yapmamaya dikkat edin, birkaç ay içinde oluşan çiftlerin yeni dürtüler bulması gerekir.

BAŞAK

Bastırılmış günler, geçen haftanın burcuna bakınca zenginliğe paçavra diyebilirim. Aslında astral tablo aniden değişti ve birkaç gün boyunca zor veya sorunlu aile veya iş durumlarına katlanan herkes artık her şeyi kontrol altında tutamıyor. Dolayısıyla yarın gibi her şeyin biraz daha karmaşık göründüğü günler olacak; En tatmin olmuş Başaklar, bu yılın carpe diem'i korkulara yenilmeden yaşanacak bir yıl olduğunu anlamış olanlardır. Biraz daha uzlaşmacı olmak ve mükemmellik beklememek iyidir. Hayal gücünüzü yeniden kazanmanız ve aşkta bile pragmatizmi ve rasyonelliği bırakmanız da faydalıdır.

TERAZİ

İlginç bir hafta, Venüs'ün burcunuzdan geçmesi kesinlikle aşka ve ilişkilere yardımcı olan bir güç unsurudur; Kitabı 2024 üzerine yazdım ve ilk altı ayın önemli olacağını ve diğer altı ayın daha da önemli olacağını söyleyebilirim, bu nedenle Terazi yılın ilk yarısında belirlenen bir gölge konisinden çıkmaya hazır. sadece fiziksel bir düşüşten değil, aynı zamanda referans eksikliğinden de kaynaklanıyor. Terazi duyguları, seçimleri ve fikirleri paylaşmaya alışkındır ancak referans kişilerinin eksikliği kafa karıştırıcıdır. Şimdi önemli seçimler yapmaya ve programları, yeni üyeleri, işbirlikçileri ve potansiyel müşterileri kazanmaya geri döndük.

AKREP

İlginç bir gün ve yarın bir iyileşme yıldız falımız olacak, hatta projeler hakkında konuşmak için buluşmanız gereken biri varsa, önümüzdeki birkaç saat içinde maksimum kullanılabilirliği öneririm. Bu gökyüzünün aynı zamanda duyguların revizyonunu da içerdiğini hatırlıyorum; Aralık ayı burçlarına baktığımda Venüs burçta olacak ve tutkunun geri döneceğini söyleyebilirim, pek çok kişi ne kadar güçlü ve aşık olduğunu anlama şansına sahip olacak. Akrep kararlı bir kişi gibi görünür ancak kendi içinde güçlü bir kırılganlığı gizler. Bu gökyüzü ruhunuzu ve gizli arzularınızı özgürleştirmenizi sağlar.

OĞLAK

Bu günlerde güçlü, aktifsiniz ve çekmecenizde fikirleriniz varsa, dahil olmanız uygun olur. Bir proje üzerinde çalışmış olanların daha fazla bir şeyleri olabilir; Yay burcunun sanatçı ruhu vardır; iletişim, sanat ve yaratıcılık alanlarına kadar uzanan ilgi alanları vardır. Aşk için de önemli bir gökyüzüdür. Sevgisiz olan onu arayabilir; sorun şu ki iş her şeyden önce gelir ama zamanı bulmanız gerekir.

KOVA

Katılmak için büyük bir istek var ama geçen ay zaten gecikmelerden ve blokajlardan bahsetmiştim; yani kasım ayının ilk yarısı pek iyi değil ve kendi işi olanlar ya da kasım ayı başında bir projeye başlamayı düşünenler gecikmeler yaşıyor. Ele alınması gereken dış sorunlar var, bir program geç başlıyor ya da 22'sinden sonra durup yeniden başlıyorsunuz.Bu gökyüzü bir arkadaşlığı derinleştirmenize izin verdiği için aşkı yeniden canlandırmak iyidir. Yapılacak en iyi şey bu olurdu!

BALIK

Yeniliklerle cesaretle yüzleşmeliyiz; Burctaki Satürn'ün bir kesinliği temsil ettiğini ama aynı zamanda risk almama ihtiyacını da beraberinde getirdiğini, dolayısıyla yıllardır aynı işi yapan ve onu mükemmelleştirebilen veya yeni kaynaklara güvenenlerin başarılı olacağını düşünmeye devam ediyorum. Bu burç aşk için iyi şeyler vaat ediyor, Kasım ve Aralık ayları arasında ortaya çıkan hikayeler referans olabilir. İleri bir krizde olmayan çiftler önümüzdeki altmış gün içinde toparlanmaya çalışacak, ilginç bir gökyüzüne güvenebilirler. Ancak yarının sadece fiziksel düzeyde zor olacağını tahmin ediyorum, bu nedenle bu akşam geç saatlere kadar ayakta kalmamanızı tavsiye ederim.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.