10 Kasım burç yorumları! Sağlık, para, aşk, kariyer bugün hangi burcu ne bekliyor?

10 Kasım burç yorumları! Sağlık, para, aşk, kariyer bugün hangi burcu ne bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 10 Kasım 2023 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu hafta sonu ağır çekimde başlıyor, sonuçları sorgulamıyorum ama bu Ay'ın karşıt açısının büyük bir iç gerilim ve bazı fiziksel rahatsızlıklar getirdiğini düşünüyorum. Çok fazla taahhüt kabul etmeni istemiyorum. Tanımlanması gereken bir ev sorunu, bir duygu var. Hatta yanınızda güzel bir insan olabilir ama onu daha az hissedebilirsiniz, kafanız başka yerde olabilir. Yeni aşklar önemlidir ve hatta ip çok fazla gerilmediği sürece romantik bir ilişki olarak bile tanımlanabilir. Her halükarda bu dönemde karşılaştığınız testler başarılı, hafta sonu fiziksel olarak çökmüş olsa da küçük başarılar vaat ediyor.

BOĞA

Cuma ve Pazar günleri arasında biraz sakinleşmeye çalışıyor, ne yazık ki son zamanlarda aile ve kişisel düzeyde gerilimler ortaya çıktı. Bu hafta sonu yeniden gündeme getirilmemesi gereken tartışmalar yaşandı. Sizi seven insanlara yardım etmek veya onların size yardım etmesini sağlamak için onlara yakın olmanız gerekecek, aşkın sizin istediğiniz gibi yaşanacak vakti yoktur. İş ve ekonomik konular dikkatle ele alınmalıdır. Şimdi dava açacak olan kişinin gerekçelerinden emin olması gerekir, aksi takdirde para ve zaman kaybı riskiyle karşı karşıya kalır.

İKİZLER

Aşk ve arkadaşlıklar hayatta çok özel bir rol oynayabilir ve bu hafta sonu buluşmak isteyenler için harika bir hafta sonu. Bir duyguyu deneyimlemeye hazırsanız bugün ve yarın arasındaki olumlu Ay'dan yararlanın. Genel olarak yeni arkadaşlar edinme fırsatı bulan herkesin artık taşınması gerekiyor. Astroloji, harekete geçmek için en iyi zamanların hangileri olduğunu söylüyor, gelişmek için bir şeyler yapması gerekenler biziz! Örneğin iş yerinde anlaşmalar bulmak ve dahil olmak önemlidir. Sen yerinde durup kaderin rahatlıklarını beklemeyi bilen biri değilsin, gerekirse yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun.

YENGEÇ

Bu cuma küçük şüphelerle doğdun, dünden beri kendini gölgede hissediyorsun. Cumartesi ve Pazar daha iyi günlerdir. Eğer sana bir tavsiyede bulunabilirsem, her şeyin senin üzerinden geçmesine izin vermeye çalış. Şunu söylemeliyim ki endişe verici olan iş sorunları değil, aile sorunları, akrabalar arasında da ortaya çıkabilen çatışmalar. Bu akşam, geçmişten sizi hala rahatsız eden veya açık hesaplarınız olan bir kişi varsa, sinirli bir tavır takınacağınız tartışması dışlanmaz. Belki daha fazla hareket özgürlüğü istiyorsunuz, işe yaramaz tavsiye veya tavsiyeleri dinlemekten bıktınız.

ASLAN

Daha önce hiç bu dönemdeki kadar saygısız, sırf fark edilmek ve her şeyden önce istediğinizi elde etmek için geleneksel durumları bir kenara atmaya hazır hissetmediniz. Bugünden itibaren Merkür önemli bir geçişe başlıyor ve bu ayın sonunda duygusal düzeyde güzel bir avantaja kavuşuyor. Artık farklı bir insansın ve çevrendekiler de bunu tanıyor. Aşkta özel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Kaideden inip fazla çekinmeden, tedbir almadan aşka dahil olmayı düşünenler var. Halihazırda oluşmuş çiftler için ise evi, çocukları, uzun süredir birlikte yaşayanları ilgilendirebilecek çıkarların olduğu bir dönemdir, birlikteliğin yasallaştırılmasını isterler. Koç, İkizler ve Aslan ile açık anlaşmazlıklar.

BAŞAK

Maçlar için güzel bir Pazar günü ile umut verici bir hafta sonu geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yakında, 2024 kitabımda da yazdığım gibi, iş açısından çok önemli bir yıl başlayacak ve bağımsız bir işi olan ve bu nedenle bir gecede gelişmeleri görebilenler de benimle aynı fikirde olacak. Çalışan işçiler bile daha fazlasına sahip olabilir; Yeni proje başlatanlar olacaktır ama abartmamaya dikkat edin. Aşkta arzu geri döner ve uzun süredir yalnız kalan insanları da içine alır; dışarıdan gelen her çağrıya korkmadan ve aşırı engellemelere maruz kalmadan yapıcı bir şekilde yanıt verebilirsiniz.

TERAZİ

Olumlu bir gerçekle başlayalım; Ay, Venüs'le birlikte burcunuzdadır. İlginç bir hafta sonu çünkü psikofiziksel iyileşmeye olanak sağlıyor, en önemli şey bu! Üstesinden gelinmesi zor bir an vardı, bu kadar önemli bir gökyüzüyle artık daha fazlası yapılabilir. Son zamanlarda yaşanan zor deneyimlere dayanarak hayatını değiştirmeye karar verecek olanlar var, haciz olmadan hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Zaman hızla geçiyor ve daha fazla israf etmemeliyiz. Yıl sonuna kadar duygusal açıdan belirli bir tepki olacak. Yeni aşklar ağırlığınca altın değerindedir. Bu yüzden artık bir duyguyu yeniden keşfetmek önemlidir. Birçoğu daha barışçıl yaşamanın mutluluğunu yaşayacak, yaratıcı seçimleri tercih edecek.

AKREP

Cuma ve Cumartesi oldukça ilginç günlerdir, Pazar günü ise küçük bir düşüş yaşanmaktadır. Yapmanız gereken ilk şey, kaybolan duyguları kurtarmaktır, sevdiklerinize yakın olma arzusu geri döner. Artık ister aşkta ister işte olsun, belirli bir yaşam tarzı istemeyen herkes yeni projelere başladı bile. Özellikle çok uzun süredir bir belirsizlik evresi yaşıyorsanız, sesinizi duyurmanın, kendinizi öne çıkarmanın zamanı geldi. Çözülmesi gereken bazı hukuki sorunlar var, evle ilgili bir durum. Güneş ve Mars'ın burçta olması, yeni işlere başlamak, faaliyetleri çerçevelemek ve en iyi olarak kabul edilen girişimleri ilerletmek için uygun bir zamandır.

YAY

Bugün Merkür'ün burcunuza girmesi, 22'sinden itibaren muhteşem Güneş'in ve hemen ardından Mars'ın da eşlik edeceği düşünüldüğünde mutlu bir olay. Oyuna geri dönmek daha kolay olacak, maneviyat yeniden değerlendirilerek maddi yönüne daha az önem verilecek, aşkta bir iyileşme süreci yaşanacak. Bir hayat sana yetmiyor, fark edecek o kadar çok fikrin ve projen var ki, bitiş çizgisini geçsen bile hemen ulaşmaya hazır yeni bir hedefin var. Yay yeni bir hayat yaşamak ister. Özel duyguları beraberinde getirebilecek bir hafta sonu için keyifli toplantılar. Krizdeki çiftler, bir şeyler ters giderse, özellikle de Ekim ayında çok fazla yanlış anlaşılma yaşanmışsa derhal konuşmalıdır.

OĞLAK

Yaptığınız işin karşılığını her zaman bulamadığınız için öfkeleniyorsunuz, etrafınızdaki insanların beceriksizliği nedeniyle bazı projeler durmuş durumda. Hatalı değilsin, tam da bu nedenle intikam almaya hakkın olduğunu düşünüyorsun. Görünüşe göre bugün bu uyumsuz Ay başkalarıyla konuşmayı daha da zorlaştırıyor. Aşkta ve işte çok net fikirleriniz olduğunu ancak istemediğiniz veya yaratmadığınız gecikmelerle yüzleşmeniz gerektiğini anlattım. Burcunuzun güçlü kaldığını, dolayısıyla kimsenin sizi yıkmaya gücünün yetmeyeceğini, bazı kırgınlıkların aşılacağını hatırlıyorum. Ancak kimlik, hatta yaratıcılık krizinin olduğu bir yerde kendimize aşk konusunda odaklanmış hedefler koymak belki de uygun olabilir. Bazı tartışmaların beklenmesi gerekecektir.

KOVA

Venüs'ün yeni olumlu geçişi, son zamanlarda işyerinde de bazı şüpheler yaratan gezegenler olan Güneş ve Mars'ın gerilimini yatıştırmayı başarıyor. Biraz daha tartışmacı olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Kendiniz için yaşamalısınız, etrafınızdakiler ne olursa olsun içsel kesinlikleri bulmalısınız. Aşk her zaman rekabet değildir, karşılaştırmaların ve farklılıkların tuzağına düşmemeliyiz. Bir projeyi gözden geçirmekte fayda var, sonrasında evde sorunlar varsa en geç yarına kadar çözülmesinde fayda var. Yanınızda doğru kişiyle geçireceğiniz akşam tutkulu hale gelebilir.

BALIK

Kasım ayının ilk yarısı güzel haberlerin habercisi, ikincisi ise biraz daha ağır; bu nedenle çözülmesi gereken sorunlar varsa bunları hemen konuşmak daha iyi olacaktır. Hayatınızda özellikle geçmişte nankör insanlarla karşılaştığınızı düşünüyorsunuz. Daha da ileri gidin, ilginizi hak etmeyenlerle zaman kaybetmeyin. İş açısından bakıldığında, Mars, Satürn ve Jüpiter olumludur, bu nedenle rolünüze kimse dokunamaz, son zamanlarda onaylar aldınız, daha iyi sonuçlar aldınız. Aşk, soğuk bir Ekim'den sonra daha merak uyandırıcı bir aşamaya döner, Aralık ayına gelindiğinde güzel bir tutku, bir duygu, bir onay, bir aşk mesajı gelebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.