Gaziantep'te ölen 9 kişi toprağa verildi

Gaziantep'te ölen 9 kişi toprağa verildi
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen minibüs ile beton mikserinin çarpıştığı kaza sonucunda hayatını kaybeden 9 kişi, bugün toprağa verildi.

Şükrü Sağlam (71), Sena Taşkın (18), Sıdıka Ümran Yıldırım (15), Elif Görmez (17), Rakibe Erinmez (32), Sultan Erinmez (18), Sude Çelik (18), Hatice Günen (44) ve Sibel Sağlam'ın (18) cenazeleri, İslahiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Yeşilyurt Mahalle merkezine getirildi ve helallik alındı.

Daha sonra kırsal Yeşilyurt Mahalle Mezarlığı'na getirilen cenazeler için İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından öğle namazına müteakip cenaze namazı kıldırıldı. Törene cenaze yakınları ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve vefat eden öğrencilerin eğitim gördüğü İslahiye Anadolu Lisesi ile İslahiye Farabi Mesleki Teknik Lisesi'nden öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Cenazelerden 8'i Yeşilyurt Mahalle mezarlığında defnedilirken, Sude Çelik'in naaşı Esenler Mahallesi'nde toprağa verildi.

Gözyaşlarının sel olduğu törene katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Ümran Yıldırım'ın annesi Sultan'ı teselli ettiği görüldü.

Dün İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkisinde meydana gelen kazada, Latif Örs idaresindeki 27 K 5127 plakalı minibüs ile Mehmet Göğüş yönetimindeki 27 AJT 349 plakalı beton mikserinin çarpışması sonucu aralarında öğrencilerin de bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi ise yaralanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.