14 Kasım burç yorumları 'Günün en şanslısı belli oldu'

14 Kasım burç yorumları 'Günün en şanslısı belli oldu'
14 Kasım Burç Yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? Aşk, aile, sağlık, para hakkında her şey...

KOÇ

Bugün yapmanız gereken en önemli şey sakin kalmak olacaktır, özellikle de size ait olmayan araçları kullanıyorsanız... Sinirlerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin, bugünün beklenmedik olaylarını hızlı bir şekilde çözmeyi düşünürseniz, sonuca varacaksınız. Akşamın sonunda kendinizin harap ettiği bir defne ve papatya bitki çayı uykuya dalmanıza yardımcı olacak, ay aynı zamanda akşam dinlenmenizi de bozacaktır, o yüzden hazırlıklı olun.

BOĞA

Hoş olmayan bir durumdan uzaklaşmaya karar verseniz bile, kendinizi boğazınıza kadar bu durumun içinde bulacaksınız, boğayı boynuzlarından yakalayacak ve bir ilişkide giderek daha önemli hale gelen bir sorunla ilk mücadele eden, zararlı bir süreci engelleyen ilk kişi olacaksınız. bu iyi bir şey getirmeyecek, kurtarılabilecekler dışında, zamanla çözüm kendiliğinden gelecektir.

İKİZLER

Kendinizi güzel ve değerli şeylerle kuşatma arzusu ne bir ihtiyaç ne de bir gerekliliktir, diğer şeylerin yanı sıra bu alışveriş için ideal bir zaman değildir, tasarruflu olun, daha ziyade gelecek yıl için biraz daha fazla harcama yapmayı planlayın, şimdilik yapmayacaksınız Küçük ve rahatsız edici beklenmedik nakit çıkışları dışında acil bir şey var.

YENGEÇ

Emekleriniz boşa gitmedi, son yıllarda yaşanan olaylar işinize yaramasa bile, artık sonat değişiyor, senaryo yenileniyor... birbirleriyle mükemmel bir sinerji içinde, iyi birleşmiş yıldızların muhteşem oyunu sayesinde. , cesaretinizi ve umudunuzu yeniden kazanacaksınız, asla başaramayacağınızı düşündüğünüz şeyler bile artık daha yakınınızda olacak... İşyerinde bu anı en iyi şekilde değerlendirin, kariyerini ilerletmek veya yeni bir işe başlamak isteyenler için mükemmel.

ASLAN

Kimsenin sorumluluk almak istemediği, kaşıntılı ve karmaşık meseleleri çözmeye yönelik doğal yatkınlığınız, iş ve kişisel alanlardaki oldukça kafa karıştırıcı anlarla başa çıkmanıza yardımcı olacak mükemmel bir yaşam eğitimi olacaktır. Arkadaşlık sektörü tercih edilecek, yeni temaslar hazırlık niteliğinde olacak.

BAŞAK

Temiz hava, ağır atmosfer ve dizginlenemeyen gerilimler, bugün sizi bekleyen senaryo bu, eleştiri ve tartışmalara dikkat edin, aile en kötü anları yaşayabileceğiniz bir savaş alanı olacaktır.

TERAZİ

Bir yandan dünyayı ısırma ihtiyacı hissederken diğer yandan bazı şeyleri yapmak ya da her zamankinden tamamen farklı davranmak için henüz çok erken olduğunu düşüneceksiniz. Bu yıllarda içinizde önemli bir şeyin filizlendiğini fark ettiniz ve onu dışarı atmak için her şeyi yapacaksınız... yanılmayacaksınız, Venüs sizi destekliyor, verimli bir gelecek için mükemmel bir tohum olacak.

AKREP

Sadeliğiniz için takdir edileceksiniz... Azla hoş olmayı bilirsiniz, hoşluğunuz doğuştandır, ilham aldığınızda ve hiçbir şey sizi rahatsız etmediğinde varlığınız büyülüdür, konuşmanız büyüleyicidir, ulaşılabilirliğiniz sınırsızdır, nasıl olunacağını bilirsiniz aşık olanlar ve bu büyülü ve sarmalayıcı aşamanın en iyi sonuçlarını elde etmek için çalışanlar için güvenilir bir referans noktası. Yakınınızdaki birçok insan tarafından tanınacak bir sakinlik duygusu taşıyacaksınız.

YAY

Tıbbi tedaviye başlanması gerekiyorsa, ara verilmediği sürece uygun bir zamandır. Tamamlanıncaya, sağlığına kavuşuncaya kadar titizlikle takip edin.

OĞLAK

Olaysız bir sosyal yaşam, enerji dolu olsanız ve eğlenmek isteseniz bile ortam doğru değil. Değişin, yeniye, sık sık farklı yerlere ve insanlara açılın, şu anda doğru boyutunuzu ve ihtiyacınız olanı bulacaksınız.

KOVA

Daha düşünceli olun, özellikle iş alanında, yeni bir işe başladıysanız, doğaçlama yapmayın, sizden daha fazla uzmanlığa sahip olanlara güvenmeyin, bir karar vermeden veya önemli bir şey almadan önce kendinizi karmaşık durumların içinde bulmaktan kaçınacaksınız. adım, araştırmanı iyi yap…

BALIK

Bir seçim, yaşamda yeni bir bölümün başlangıcı olacak, çalışmalarına devam etmek veya tutkulu oldukları bir konuyu daha derinlemesine araştırmak isteyenler için bugün, bunu yapmak için ideal bir gün olacak. Şans bugün sizinle olacak!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.