12 Kasım burç yorumları! Günün en şanslı 3 burcu

12 Kasım burç yorumları! Günün en şanslı 3 burcu
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 12 Kasım 2023 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Zorunlulukla, erdemle ya da kaderle hayatınızda bazı şeyler değişiyor ve bu dönemde değişemeyen Koç burcu büyük bir tedirginlik yaşıyor. Bu ateşi içinizde hissediyorsunuz. Haber de aşık. İki zorlu haftanın ardından birisi geri gelebilir ya da siz daha yumuşak tavsiyelere dönebilirsiniz. Tekrar forma girmek için güzel bir gün. Son zamanlarda pek iyi değilsin.

BOĞA

Ay yararlı durumda ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Ancak iş ve ekonomik konularda en az iki hafta dikkatli olmanızı rica ediyorum. Haziran ayından bu yana hayatınızı neredeyse alt üst eden değişiklikler hala devam ediyor. Bir şeyleri değiştirmeye çalıştığınızı ya da değişmeye zorlandığınızı çok iyi biliyorsunuz. Aşkta pozisyonlarınızı hemen netleştirmek daha iyidir, Aralık ayında geç olabilir.

İKİZLER

Bugün küçük bir hareket olabilir ama aynı zamanda bir karışıklık da olabilir. Dikkatli olmalısınız çünkü bazı randevular kaçırılacak veya birileri sinirlerinizi bozacak. Fena değil çünkü gökyüzü sizi koruyor, uygun gezegenler var. Son zamanlarda arkadaşlık sektöründe çok fazla seçim yapıyorsunuz, muhtemelen bir anlaşmayı da gözden geçirmek zorunda kalmışsınızdır. Duyguların korunması ya da bazı mesafelerin kısaltılması gerekiyor.

YENGEÇ

Kesinlikle bir çalkantı hali var. Gerçekte, gelecek hafta bazı oldukça önemli aşk yüzleşmelerini beraberinde getirecek. Özellikle insanların size karşı tamamen dürüst olmadıklarına inanıyorsanız gerçeği aramalısınız. Önümüzdeki yıl geliştirilecek projelerle ilgili yakın zamanda güzel bilgilerin geleceğini göz ardı etmiyorum; Yıllardır bazı ortaklarla çalışıyorsanız, yeni bir yönelim olması, bir şeylerin değişmesi mümkündür, istisnai durumlarda bir ayrılık ve ardından yeni bir şeyin yönetilmesi mümkündür.

ASLAN

Kasım ayı sabrınızı ara sıra sınayacak bir ay olacak çünkü özellikle yılın başında işyerinde bir sorun yaşanmışsa intikam duygusunu tatmin etmeniz gerekiyor. İlerlemek zorunda kalacaksınız çünkü önemli yüzleşmeler olacak. Mesela aşkta her şey net değildir ve hatta biri iki hikaye arasında sıkışıp kalabilir. Öfkelenmenin cazibesine direnmeye çalışın.

BAŞAK

Bugün net fikirleriniz olacak. Bu yıldızların genel olarak temaslar için de ilgi çekici olduğunu unutmamalıyız. Elbette, her zaman fazladan bir miktar kilo almak istersiniz, ancak her zamanki gibi, bir süredir üzerinde çalıştığınız projelerden vazgeçmeyi bir türlü göze alamıyorsunuz. Daha büyük duygusal kesinlikler var, bunun bir kişiyle yeniden bağlantı kurmak, yeniden bir birliktelik kurmak, meşgul olmak için iyi bir dönem olduğunu hatırlıyorum.

TERAZİ

Bugün davetleri kabul etmelisiniz, dışarı çıkıp insanları görmeye çalışmalısınız, bu davet yeni bir aşk arayanlar için faydalıdır. Bu açıdan azami dikkat göstermenizi rica ediyorum çünkü şu an ile eylül ayı arasında pek çok gezegen lehinize olacak. Venüs sizin için çalışıyor ve siz de kendiniz için çalışmalısınız, kendinizi evinize kilitlemeyin, haberler yakında gelecek. Aşkta hayal kırıklığına uğrayanlar, tekrar hata yapma korkusuyla duygulardan uzaklaşmamalıdır.

AKREP

Dönem, son zamanların stres, zorluk ve sinirliliklerinin üstesinden gelmeye yardımcı olur. Aslında, ufak bir rahatsızlık yaşadınız ya da belki de biraz sıkıcı insanların yanında bulundunuz. Kesinlikle eğlenmelisiniz. Gün yardımcı olur. Aşkta her zaman küçük tartışmalar olur. Zaten krizde olan çiftlerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Olumlu düşünmeye çalışın.

YAY

Bu gün muhtemelen bir randevuyu kaçıracaksınız, son dakikada revize edilecek bir plan olacak ama genel olarak her şey sizin tarafınızda. Gelecek hafta ne yapmak istediğinizi düşünmeye başlamak iyi bir fikir olacaktır. Bir temas, bir anlaşma önemli hale gelebilir. Aşkta ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Yeni favori projeler. Her zamanki gibi yaratıcılığınız fark yaratacak ve fikirleri kazanacaktır.

OĞLAK

Bu gökyüzünün daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Diğer şeylerin yanı sıra, birçok Oğlak burcu bu dönemde, hala eleştirel insanlar olsa bile bir anlaşmaya varabilecektir. Bir aşkın istikrarını kontrol etmek için iyi bir dönem olabilir. Çoğu şey iradeye bağlıdır. Duygular söz konusu olduğunda aslında hoşlandığınız ya da belki tartıştığınız bir kişi varsa barışmayı deneyebilirsiniz. Başkalarının düşüncelerine önem vermeyin.

KOVA

Bu, hayatınızın duygularınız açısından iyileşme mevsimidir, ancak iş, gecikmeler veya askıya almalar, geçici blokajlar getirir. Zaten bir çifti olanlar sıkı tutunur, aşk peşinde olanlar Venüs'le arkadaş olarak etrafa bakmalı, arzu geri döner! Krizdeki çiftler, Venüs'ün bu geçişini iyi bir şekilde kullanmaya dikkat edin çünkü çözümler ve iyileştirmeler getirir. Bugün sizi seven ya da sevmek isteyenlerle iletişime geçmenin, hatta mesaj atmayı denemenin birçok yolu var. Bazı pratik olayların gidişatından dolayı fiziksel yorgunluk ve sinirlilik devam ediyor.

BALIK

Bu pazar günü biraz daha gerilim yaşanacağını göz ardı edemem. Belki son zamanlarda meşgul olduğunuz için, belki çok fazla tartışmışsınızdır; gün biraz huzursuz başlıyor. Tavsiyem, çok fazla şey yapmayın, her türlü anlaşmazlıktan kaçının ve hayatınızı sakinleştirmeye çalışın. Her halükarda, ayın başına kıyasla iş sektörü artık hareket halinde, serbest çalışanlar geçmişte sona eren işleri veya işbirliklerini iyileştirmeyi düşünüyor olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.