Ünlü astrolog bombayı patlattı: Bu tarihe kadar aşkınızı bulacaksınız

Ünlü astrolog bombayı patlattı: Bu tarihe kadar aşkınızı bulacaksınız
Ünlü astrolog Dinçer Güner, 8 Kasım'dan (bugün) başlayıp 4 Aralık'a kadar sürecek olan Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ve etkilerini açıkladı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından bugünden itibaren başlayacak olan Venüs'ün terazi burcuna geçiş etkilerini anlattı.

Güner, 4 Aralık tarihine dikkat çekerek, "4 Aralık'a kadar aşksız insan kalmasın" diye ekledi.

Ünlü astrolog Dinçer Güner'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar şöyle:

4 ARALIĞA KADAR AŞKSIZ İNSAN KALMASIN :)

"Bugün itibari ile Venüs; Terazi burcuna geçiş yapacak ve 4 Aralığa kadar seyahat edecek;

Terazi burcu astrolojide; denge, düzen, hak, hukuk, adalet, sanat, ortaklık, hakemlik, barışmak, evlilik, ortaklık, ilişki, estetik her türlü konu, kararsızlık, kibarlık, cömertlik, güzellik, romantizm, eşitlik, diplomasi, ilişki kurmak, tarafsız olmak ile sembolize edilir…

Astroloji hakkında 70 gerçek | Astroloji

Venüs Terazi burcunda iken peki neler yapılabilir bunlara bakalım.

Öncelikle yeni ilişkilere başlamak, ilişkilerdeki sorunları tespit edip çözmek, ilişkilerde dengeyi-eşitliği yakalamak için harika bir dönem.

Yine bu süreçte evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak, aileleri tanıştırmak, kız istemek içinde en güzel dönemlerden biridir.

Hayatımızda uyum ve dengeyi yakalamak çok daha kolay olacaktır. Keza ilişki kurmakta aynı şekilde.

Astroloji günlük: Yarın iş hayatında hakim olacak burçlar - listenizde olup olmadığınızı keşfedin!Yeni ortaklıklar kurmak, özellikle kadınlarla bir araya gelip iş yapmak, ortaklık kurmak içinde en doğru zamandır.

Yeni işlere girişecekse eğer, bu işler avukatlık ofisi açmak, değerli taşlarla ilgili işler dükkanlar açmak, estetik-güzellikle ilgili işlere girişmek, sanatla ilişkili işlere girişmek, tekstil ile ilgili işlere girişmek ve bu alanlarda ortaklıklar kurmak içinde harika bir dönemdir.

Güzelleşmek, kendimize yeni bir tarz yaratmak, yeni kıyafetler almak, stil belirlemek içinde uygundur. Her türlü estetik konuyla içli dışlı olabilir, diyete başlayabilir, spora başlayabilirsiniz.

Etrafınızı, çevrenizi düzenlemek, estetik olarak daha güzel bir hale getirmek içinde uygundur.

Bencilce yaklaşımlar yerine, karşımızdakini daha düşünme odaklı oluruz. Empati kurarız, her türlü ilişkide adaletli davranmaya çalışırız.

Burçlar değişti mi? | AstrolojiBu dönem, her türlü hak-hukuk-adalet işlerinde işlerimiz yolunda gider, ilahi adalet daha kolay tecelli eder.

Sanatsal konularla daha içli dışlı oluruz, belki de sanatın herhangi bir koluyla ilgili eğitime başlayabiliriz veya bu dönem tiyatro, konser, sergi…vb etkinlilere hayatımızda çok daha fazla yer verebiliriz.

Kalp kırıklığı yaşadığımız kişilerle aramızı düzeltmek, küsleri barıştırmak, birbirinden hoşlanan kişiler arasında çöpçatanlık yapmak içinde gökyüzü destekleyicidir bu süreçte.

Daha kibar, daha sosyal, daha uyumlu, daha dengeli olacağımız, insanları kaybetmek yerine kazanmak için uğraşacağımız, kalp kazanacağımız bir süreç olacak.

Günlük burç yorumları | 26 Ekim 2023 Perşembe günü burçları ne bekliyor? - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika HaberlerÖzel ilişkilerimizde romantizm daha da artacaktır, yeni başlayan ilişkiler çok daha romantik, daha adil olacaktır.

İnsanların işbirliği yapma ve ortaklıklar kurma eğilimini artırabilir. İş ilişkileri ve işbirliği projeleri bu dönemde desteklenir. Partilere katılma, arkadaşlarla buluşma ve sosyal etkinliklere katılma oranı yükselir.

Aşk ve ilişki kuşuna dönecek belli ki herkes :)

Dünya üzerinde bu dönem barış müzakerelerinin artabileceği bir süreç olabilir, bir süreliğine ateşkes uygulanabilir."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.