Hatice Kolçak: Altından daha hızlı yükselecek

Hatice Kolçak: Altından daha hızlı yükselecek
Hatice Kolçak’tan yatırımcılara önemli uyarı geldi. Uzman isim “Hızla yükselecek” diyerek o yatırım aracını işaret etti.

Son dönemlerde piyasalarda dalgalanma hız keserken altın ve dolarda düşüş görülmeye başladı. Uzmanların fırsat olarak değerlendirdiği bu dönemde yeni bir yatırım aracıda yükselmeye başladı.

Para piyasa uzmanı Hatice Kolçak yatırımcılara önemli uyarılarda bulanırken yeni trend yatırım aracı ile ilgili de açıklamalar yaptı.

yatirim-araclari1-qcc3-cover.webp

Yaptığı ekonomi yorumlarıyla yatırımcıların gözde uzmanlarından olan Hatice Kolçak, ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararının ardından dolar ve altın piyasaları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, altın ve Doları bir kenara bırakarak yeni yatırım aracına dikkat çekti.

Hatice Kolçak, Altın fiyatlarında düşüş yaşanabileceğini ifade ederek yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

gumus-aa-1491438.jpg

Uzman Hatice Kolçak, dolar ve altının son dönemde yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ancak bu iki yatırım aracı dışında yeni bir alternatif olduğunu takipçileri ile paylaştı.

Kolçak yeni gözde yatırım aracının gümüş olduğunu ve altından daha hızlı yükselebileceğinin sinyalini verdi. Hatice Kolçak, "Gümüş, altından daha hızlı yükselebilir çünkü altın son dönemde çok hızlı hareket etti. Gümüş biraz geri kaldı ve altını yakalaması gerekiyor." İfadelerini kullandı.

nduzmdewnz-ekonomist-hatice-kolcak-ev-arsa-ve-araba-almak-hayal-degil.jpg

Altını yakalaması gerektiğini ifade eden Hatice Kolçak, yatırımcıların gümüşün yükseliş potansiyelini dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. Piyasaların dikkatli takip edilmesini belirten Kolçak, altın ve doların dışında, gümüş gibi başka yatırım araçlarının da potansiyel taşıdığına aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.