11 Kasım burç yorumları! Bugün hangi burcu ne bekliyor?

11 Kasım burç yorumları! Bugün hangi burcu ne bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için günün burç yorumlarını takip edebilirsiniz. İşte 11 Kasım 2023 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler...

KOÇ BURCU

Bugün sizinle iletişim kurmak zor olacak, bir çiftin hayatında şimşekler ve şimşekler olacak ya da alternatif olarak berbat bir arkadaş olacaksınız, kendinizi izole edecek ve sevgi dolu ve ulaşılabilir bir partnere mutlak yalnızlığı tercih edeceksiniz.

Burç Tarihleri ve Özellikleri — Sosyopix

BOĞA BURCU

Yapacağınız seçim konusunda kararsızsınız, size önerilen olasılıklar cazip, gökyüzü olumlu ama tüm şüphelerinizle devam ederseniz hiçbir yere varamazsınız, hatta altın bir fırsatı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

YENGEÇ BURCU

Bir aile tartışmasını ciddi bir ara vermekten kaçının, şefkatli yollar ve sözler bulun ve önemli bağları hafife almayın, kökleriniz olanlar temeldir ve bazı kusurları olsa bile onlar her zaman en büyük güvencenizdir.

İngilizce Burçlar ve Türkçe Çevirileri - Open English Blog

ASLAN BURCU

Romantik bir gezi, sevdiğinizle geçireceğiniz çok arzu edilen bir hafta sonu, sizi bekleyen senaryoya uymayacak kıskançlıklara dikkat edin, herhangi bir şüphe ortaya çıkarsa onları beslemeyin, bu bir çatışmadan kaynaklanıyor olacaktır. Bir süredir yaşadığınız, bekar hayattan vazgeçmek ya da evlenmek arasında gidip gelirsiniz, güvensizliği dışarıda değil kendi içinizde ararsınız.

İKİZLER BURCU

Aşık olun ya da aşık olmak üzereyseniz her şeyi geliştirin. Aşk sizi genç, neşeli, pozitif ve hayat dolu yapar. Kendinizi bırakın ve şimdilik önemli planlar yapmayın.

AKREP BURCU

Sahip olduğunuz devrimci doğa patlamaya hazır. Hayatınızda bir değişiklik yapmaya karar verdiniz ve doğru zamanın geldiğini hissediyorsunuz. Duygu ya da his olmadan, hatta daha da kötüsü çarpık bir ruh hali olmadan çığır açan bir karar vermek istiyorsanız, bu seçim koşulların etkisi altında olabilir ve ideal seçim olmayacaktır.

YAY BURCU

Arkadaşlıklarınız arasında özel bir şey yok, zaten meşgulseniz arkadaşlık kurmamak daha iyidir, eğer bekarsanız dikkatli olun ve iyi çalışın, çok şey vaat ediyor.

OĞLAK BURCU

Bugün fişinizi çekip kendinizi ailenize adamak daha iyi olacak. Başarı orada sizi bekliyor, gidin ve alın.

DİKKAT! İlişkilerini cehenneme çeviren “Yazıklar Olsun” dedirten burçlar açıklandı! - Galeri - Magazin

KOVA BURCU

Aşıksınız ve artık bunu gizleyemeyeceksiniz, aynı durum paralel ilişki yaşayanlar için de geçerli olacak, bunu yönetmek zorlaşacak ve dikkatli olmazsanız skandala yakın olacaksınız.

BALIK BURCU

Yeni karşılaşmalar, güçlü, ilgi çekici anlayışlar, tutkulu olmaktan çok platonik, bedenin zevklerini çoğu zaman bir kenara bırakıp kendilerini ruhun bakımına adayan sizler için daha az önemli değil.

BAŞAK BURCU

Bu dönemdeki değişken ekonomi sadece sizin değil. Bu hafta sonu rahatlayın, hiçbir şeyi değiştirmeyeceksiniz, somurtmayın, yalnızca etrafınızdaki havayı ağırlaştıracaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.