Zeka küpleri ilk bakışta görüyor! Gizlenmiş fareyi 8 saniyede bulanlar rekor kırıyor

Zeka küpleri ilk bakışta görüyor! Gizlenmiş fareyi 8 saniyede bulanlar rekor kırıyor
Bakanları çılgına çeviren optik illüzyon testi, sadece çok zeki kişiler tarafından 8 saniye içinde çözülüyor. Bakalım siz fareyi kaç saniyede görebileceksiniz?

Gözler ve beyin arasında mükemmel bir uyum olmasına karşın, gördüklerimiz bizi yanıltabilir. Optik illüzyon testleri bu yüzden çok popülerdir. Beynimizin ve gözlerimizin bize oynadığı oyunları görmek hem kafamızı karıştırır hem de hoşumuza gider. İşte böyle yanıltıcı ve bir o kadar da eğlenceli bir testle karşınızdayız.

Yaramaz fare mantarların arkasına gizlenmiş ve bulunamayacağını sanıyor. Ancak çok zekilerden kaçamayacağının farkında değil. Bu gizlenmiş yaramaz fareyi 8 saniyeden önce bulursanız rekor kıracaksınız.

Kendinize olan güveninizi konuşturmanızın zamanı geldi. Hazır mısınız?

MANTARLARIN ARASINDAKİ FAREYİ FARK EDECEK MİSİNİZ?

Sosyal medyanın altını üstüne getiren gizlenmiş fareyi bulmak için size bir fırsat. Mükemmel şekilde mantarların arasında kamufle olmuş fareyi kaç saniyede görebileceksiniz? Sürenizi tutmaya başlayın. İşte görsel geliyor…

mantar.jpg

Ona kadar saymaya başlayın ve gözlerinizle detayları tarayın. Fareyi görebildiniz mi? Fareyi mantarların arasında görmeniz kaç saniye sürdü?

YARAMAZ FARE BULUNDU!

Fareyi hala göremediyseniz üzülmeyin, çünkü optik illüzyon testleri gözlerimizle beynimiz arasında bir oyun oynar ve bazen fark etmemiz güç olabilir. Biraz dikkat bu konuda işimize yarar. Ancak bulamayanlar için aşağıda ipucu verelim:

mantar2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.