Müge Anlı bile katili bulmakta zorlanacak 'Leyla'nın katili hangi komşu?'

Müge Anlı bile katili bulmakta zorlanacak 'Leyla'nın katili hangi komşu?'
Cinayete kurban giden Leyla’nın ardından polis komşularıyla tek tek konuşur ve katili anında yakalar. Müge Anlı'nın bile katili bulmakta zorlanacağı bu testte bakalım Leyla'nın katilinin kim olduğunu çözebilecek misiniz?

Zeka bulmacaları meydan okumalarından hoşlananlar için bu sefer yüksek zeka düzeyinde bir bulmaca ile geldik. BeyinnBulmaca isimli Youtube kanalında paylaşılan videoda katil kim? Videodaki insanlardan biri katil. Bakalım kimin katil olduğunu bulabilecek misiniz?

Bu zeka bulmacası IQ testinin zorluğu, duygularınızı ve beyin çalışmanızı hızlı bir şekilde yanıtlamak için tüketecektir. Aşağıdaki zeka bulmacasına cevap verebilmek için dikkatli, kapsamlı bir göze ve maksimum gözleme ihtiyacınız var.

ekran-goruntusu-2023-11-18-131652.png

Bu süper zor zeka bulmacasını cevaplayabilmek ve çözebilmek için beyin çalışmanızı kullanın. Yüksek düzeyde zekanız varsa, bu meydan okuma sizin için çok daha kolay olacaktır.

Videoyu dikkatlice hatta defalarca izleyin ve mantıksal dedektif bulmacasını çözün.

Leyla dün akşam cinayete kurban gitmiştir. Pek iyi birisi olmayan Leyla’nın ardından polis komşularıyla tek tek konuşmaya başlar. Polis komşulara, “Leyla hakkında bir şey biliyor musunuz?” diye sormuştur.

ekran-goruntusu-2023-11-18-131732.png

4 komşusunun söylediklerinden sonra polis anında Leyla’nın katilinin kim olduğunu bulmuştur.

Bu mantıklı IQ testi mücadelesinin her detayına dikkat edin. Müge Anlı’nın bile bulmakta zorlanacağı cinayette katili 4 kişi arasından bulun.

Çözdün mü yoksa hala cevabı bulamadın mı? İşleri sizin için zorlaştırdığımız için üzgünüz. Bu zeka bulmacasını çözemediyseniz umutsuzluğa kapılmayın, sizin için cevabı açıklayacağız.

İşte bulmacanın cevabı:

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.