Herkes bu Simpsons kehanetini konuşuyor! 10 yıl önceki bölüm yeniden gündemde

Herkes bu Simpsons kehanetini konuşuyor! 10 yıl önceki bölüm yeniden gündemde
The Simpson'lar animasyon dizisinin 10 yıl önce yayınlanan bir bölümü sosyal medyada yeniden gündem oldu. Herkes bu kehaneti konuşuyor.

The Simpson'lar animasyon dizisi, geçmişteki kehanetleriyle dünya çapında ayrı bir noktada yer alıyor. Normal animasyonların aksine birçok olayı dizilerinde konu eden Simpsonlar dizisinin her bölümü dikkatle izleniyor. Simpson ailesinin yaşadığı Springfield kasabasındaki olayların gerçek hayatta nasıl bir yankı uyandırdığına dair ilginç bir örnek, bu popüler çizgi dizinin güçlü tahmin yeteneğini vurguluyor.

ekran-goruntusu-2023-10-18-154742.png

Dizinin yazarları bu durumun, birçok kişinin tahmin ettiğinin aksine komplo teorileriyle ilişkilendirilemeyeceğini, dizide birçok konuda geleceğe dair tahminler yürütüldüğü için bunların gerçekleşmesi ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.

Simpsons hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımda dizinin 10 yıl önce yayınlanan bir bölümünde Amerika ile Avrupa'da toplu taşıma ve otellerde görülen tahtakurularını öngördüğünü iddia etti. Simpsonlar'ın tahtakurusu sorununu bildiğine yönelik kehanet iddiaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

ekran-goruntusu-2023-10-18-154818.png

10 YIL ÖNCEKİ BÖLÜM YENİDEN GÜNDEM OLDU

Bir kez daha insanlar ufuk açıcı animasyon serisinin haber değeri taşıyan tahtakurusu krizini öngördüğünü düşünüyor. Altı bacaklı yaratıklar Fransa, İngiltere ve ABD'yi ele geçirmeye devam ederken dizinin hayranları aslında yıllar önce önceden uyarıldıklarına inanıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-18-160139.png

TikTok'tan 'Curiousususer3' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişini Simpsons'ın 24. sezonundaki "Ucuz Kürsü Romanı (Pulpit Friction)" isimli 18. bölümü paylaşarak, "Fransa böcek salgınıyla mücadele ederken Paris'teki tüm kamusal alanlarda tahtakuruların gezindiği görüldü" notu ile paylaşım yapıldı.

ekran-goruntusu-2023-10-18-154829.png

İSTİLA EDİLDİĞİ GÖRÜLÜYOR

Simpsons, dizide yeni bir kanepe alıyor ve kanepenin tahtakurularıyla kaplı olduğu görülüyor. Ardından Springfield'ın tamamının haşereler tarafından istila edildiği görülüyor. Bölüm sırasında Rahip Lovejoy'un rütbesi düşüyor ve yerine Edward Norton tarafından seslendirilen Elijah Hooper adında yeni bir rahip geldiği görülüyor. Bart, kasabaya kurbağa sürüsü salıp onları yiyerek tahtakurularından kurtulmayı başarıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.