Keskin zekalar çimlerde gizlenen kuşu şıp diye buluyor 'Sadece 5 saniyede görebilir misiniz?'

Keskin zekalar çimlerde gizlenen kuşu şıp diye buluyor 'Sadece 5 saniyede görebilir misiniz?'
Pratik bir zekaya sahip olanlar, optik illüzyon testlerinde gizlenen nesneleri saniyeler içerisinde buluyor. Bulamayanların daha fazla pratiğe ihtiyacı var.

Eğer siz de bir optik illüzyon delisiyseniz bu test tam size göre! Saniyeler içerisinde çimlerde gizlenen kuşu bulanlar keskin zekalı kabul ediliyor. Optik illüzyon testleri beynin gözleri yanıltma kabiliyetini gösterse de iyi bir beyin jimnastiği yapmamızı sağlıyor.

Birazdan tam halini paylaşacağımız resimde çimlerin içinde gizlenmiş bir kuş var. Ancak bakanlar bunu çok kolay bir şekilde fark edemiyorlar.

Kuşu fark eden insanlar da yok değil. Bu kişiler, pratik zekalı oldukları için 5 saniye içerisinde kuşu görebiliyorlar. Beynimizin bize kurduğu çelişkiler, kişiden kişiye değişebiliyor.

Kuş öyle iyi gizlenmiş ki, pek çok kişi yanındaki arkadaşıyla iddiaya girip bu testi 5 saniyede geçmeye çalışıyor. Bakalım siz net bir şekilde kısa sürede kuşu bulabilecek misiniz?

GÖRSELDEKİ KUŞU BULABİLİR MİSİNİZ?

Odaklanma yeteneğinize bağlı olarak görseldeki kuşu bulma süreniz değişebilir. Kimi 5 saniye içerisinde bulurken kimileri dakikalarca baksa bile zor görüyor. Şıp diye kuşu bulanların pratik zekası şaşırtıcı derecede iyi iş çıkarıyor.

Gözlerinizin ne kadar keskin, zekanızın ne kadar sivri olduğunu test etmek istiyorsanız, kuşu kaç saniyede bulabileceğinizi takip edin.

Arkadaşlarınızla birlikte bu testi yaparak daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Hedefinize kilitlenin ve kuşu detaylarda aramaya başlayın. Hazırsanız aşağıda paylaştığımız görsele bir göz atabilirsiniz.

Derin bir nefes alın ve odaklanmaya başlayın…

kusgizli.jpg

Kuşu 5 saniye içerisinde bulabildiniz mi? Yoksa ipucuna mı ihtiyacınız var?

Eğer kuşu hemen bulamadıysanız ve biraz düşündüyseniz üzülmeyin. Bu testi geçebilmek için biraz pratiğe ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Birden fazla optik illüzyon testi yapmak yeteneklerinizi kısa sürede artırır.

İŞTE KUŞ TAM BURADA!

Kuşu göremeyenler üzülmesin. Daha fazla optik illüzyon testi yaparak gelişebilirsiniz. Göz egzersizi şart.

Bulamayanlar için kuş tam şurada:

illuz.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.