Gizli kalbi yalnızca dâhiler şıp diye buluyor! Süreniz 12 saniye…

Gizli kalbi yalnızca dâhiler şıp diye buluyor! Süreniz 12 saniye…
Fillerin arasında çok iyi gizlenmiş kalbi 12 saniyede bulabilecek zeki kişiler aranıyor. Bulan yüksek IQ çıkıyor.

Görselde gizlenen kalp, optik illüzyon testleri arasında en özel olanı kabul ediliyor. Çünkü 12 saniyede gizli olan kalbi bulan kişiler dahi sayılıyor. Yüksek IQ sahibi kişilerin bulabildiği kalp, fillerin arasında çok iyi kamufle olmuş şekilde duruyor.

optik.webp

Hem eğlenmek hem de psikolojik testler yapmak için kullanılan optik illüzyon testleri, aynı zamanda bir zeka ölçütü kabul ediliyor. Gözlerle beyin korelasyonunun sağlandığı optik testlerde gizli görselleri gözlerimizle görüp beynimizle de fark edebilmemiz gerekiyor. Çoğu zaman görebilmenin zor olduğu detaylar, zeki insanların şıp diye fark edebilmesine neden oluyor.

Bu görsel illüzyon testinde pembe tonlarında ve mor renkli çok sayıda fil görülüyor. Fillerin arasında ise küçük bir kalp bulunuyor. Ancak çok zekiler ve yüksek IQ sahipleri sadece 12 saniyede kalbi görebiliyor.

KALP NEREDE?

Yüksek odak seviyesine ulaşıp görseli gözlerinizle taramaya başlayın. Eğer gerçekten yüksek bir IQ sahibiyseniz görseldeki kalbi çok kolay şekilde bulabilirsiniz.

optik2.webp

Eğer göremediyseniz üzülmeyin. Biraz da detaylara odaklanmanız gerekebilir. Bazıları pembe tonlarında olan bazılarıysa mor ve beyaz olan fillerin arasında kalbi görmek hiç kolay değil.

Hala göremediyseniz ve süre dolduysa üzülmeyin. İpucuna ihtiyacınız olabilir. Detaylara bakmaya devam edin. Görselin yukarı taraflarında gizli kalbi arayarak bulabilirsiniz. Muz taşıyan file odaklanıp çevresinde kalbi fark edebilirsiniz.

İŞTE CEVABI

Görseldeki kalbi bulamayanların biraz pratiğe ihtiyaçları olabilir. Bunun için bol bol optik illüzyon testleri çözebilirsiniz. İşte bizim optik illüzyonun cevabı:

optik3.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.