Kişiliğiniz bir bakışta ortaya çıkıyor 'Sosyal medyayı ikiye bölen optik illüzyon

Kişiliğiniz bir bakışta ortaya çıkıyor 'Sosyal medyayı ikiye bölen optik illüzyon
Sosyal medyada tartışmaya neden olan optik illüzyon testine göre ya kulübe, ağaçlar ve kuşlar görüyorsunuz ya da bir fil… Kimin ne gördüğüne dair detaylar önemli.

Beynimizin ve bilinçaltımızın nasıl çalıştığını öğrenmek için optik illüzyon testleri çok önemli. Bu testler sayesinde aklımızın nasıl işlediğini, kişiliğimizi kısacası pek çok özelliğimizi ele verebiliriz.

Sosyal medyayı ikiye bölen bir optik illüzyon testiyle karşınızdayız. Bu testte ya küçük bir köy ya da büyük bir fil görenlerin sayısı hiç az değil. Peki, siz hangisini görüyorsunuz?

İLK ÖNCE HANGİSİNİ GÖRDÜNÜZ?

Şimdi gözlerinizi dört açın ve ilk hangi görseli fark ettiğinizi düşünün.

ilk-bakista-ne-goruyorsun-1.jpg

Bir fil mi gördünüz? Devasa fili gördüğünüzü iddia ediyorsanız kişiliğiniz neler söylüyor olabilir?

“Fil nerede?” diye soranlar, ağaçların ve kuşların altında iki kulübe fark ediyor. Adeta küçük bir köy gibi görünen şekli gördüyseniz acaba kişiliğiniz neler söylüyor olabilir? Detayları verelim.

KÖY GÖRENLER (KULÜBE, AĞAÇ VE KUŞ ÜÇLÜSÜ)

Geleneklerine değer veren kişiler ilk bakışta bu görseli fark ediyor. Hatta evinizi ve yuvanızı çok seviyor olabilirsiniz.

Sade, huzur dolu bir yaşamı tarzınız haline getirmişsiniz veya böyle bir hayatı arıyorsunuz. Sizi ifade eden gerçek yaşam tam anlamıyla bu.

FİL GÖRENLER

ilk-bakista-ne-goruyorsun-2.jpg

Arkadaş canlısı kişiler ilk bakışta fili fark ediyorlar. Eğer ilk fili görenlerdenseniz aynı zamanda insanlara karşı büyük bir saygınız bulunuyor.

İnsanlar size kolayca sırlarını açabilirler çünkü tam bir dert ortağısınız. Üstelik herkes bunun farkında. İnsanlara saygı duyduğunuz için saygı görüyor olmanız da muhtemel.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.