Gözlerinizi dört açın! Resimdeki kadını sayılı kişiler görebiliyor

Gözlerinizi dört açın! Resimdeki kadını sayılı kişiler görebiliyor
Son günlerin popüler konuları arasında yer alan optik illüzyonlar 7’den 77’ye seviliyor. Bu resimdeki kadını görebilenler parmakla sayılıyor. Bakalım siz görebilecek misiniz?

Aklınızın sizinle oynağı oyunları fark edebiliyor musunuz? Optik illüzyonları gözlerimizin beynimizle oynadıkları bir oyun olarak düşünebiliriz. Bazen ne kadar inat etsek de optik illüzyon testlerini çözemeyebiliriz. İşte bu görsel de onlardan biri. Çünkü bakanların sadece yüzde 10’u resimdeki uyuyan kadını görebiliyor.

Resme bakanların yüzde 90’ı görselde uyuyan bir adamı görebiliyorlar. Ancak aslında gizlenen kadını da görebilmek mümkün. Sadece azınlığın fark ettiği uyuyan kadını bakalım siz görebilecek misiniz?

optik-illuzyon.jpg

SADECE UYUYAN BİR ADAM MI VAR?

Optik illüzyonlar genellikle birden fazla görseli içerirler ancak tek bir görsel gibi bir bütünlük sağlandığından, genellikle ilk bakışta gördüğümüz şeyin kişiliğimizi ortaya koyduğu görülür.

Paylaştığımız bu optik illüzyon testinde kimi internet kullanıcıları görselde sadece uyuyan bir adamın olduğunu söylüyorlar. Eğer siz de sadece uyuyan bir adam fark ediyorsanız üzülmeyin, bakanların yüzde 90’ı sizinle aynı detayı görüyor. Ancak yüzde 10’luk bir kesim, uyuyan bir kadın görselini fark ediyorlar.

Şimdi kendinizi toparlayın ve görsele bir daha bakın, uyuyan kadını bu defa görebildiniz mi?

UYUYAN KADIN İŞTE BURADA!

Hala uyuyan kadını görememiş olanlar için ipucu verelim. Eğer kadını fark edemiyorsanız üzülmeyin, yukarıda da bahsettiğimiz gibi, uyuyan kadını görebilmek hiç kolay değil.

Zaten optik illüzyonların amacı da bizi bu şekilde düşündürmek ve beynimizi zorlamaktır. Görememek sizin suçunuz değil. İpucunu verdiğimizdeyse belki bir daha uyuyan adamı göremeyeceksiniz.

İşte uyuyan kadın tam şurada:

optik2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.