Ünlülerin seçim karnesi Sadece o aday kazanabildi

Ünlülerin seçim karnesi Sadece o aday kazanabildi
Türkiye, 31 Mart'ta yerel yönetimler için sandık başına gitti. Birçok tanınmış kişilik, siyasi partilerin renklerini temsil ederek veya bağımsız adaylar olarak seçimlere katılım gösterdi. Sanat ve spor dünyasından isimler de bu süreçte yer aldı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen ünlü isimler, 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde halkın karşısına çıktı. Sanat, spor ve medya dünyasından tanınmış kişilikler, siyasi arenada yerlerini aldılar. Bu renkli adaylar arasında, CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı için gösterdiği Erdal Beşikçioğlu, oyların yarısından fazlasını alarak başarıya ulaştı ve Etimesgut'ta zaferini ilan etti. Beşikçioğlu'nun en yakın rakibi olan MHP adayını büyük bir farkla geride bırakarak, seçim yarışında önemli bir başarı elde etti.

edwq.jpg

Diğer taraftan, şarkıcı Hakan Peker, İYİ Parti'nin Karabük Safranbolu Belediye Başkan adayı olarak yarışa katıldı fakat beklentilerin altında kalarak beşinci sırada yer aldı.

hakan-pekerr.jpg

Türkücü Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Düzce adayı olarak seçimlere girdi ancak başkanlık koltuğunu AK Partili rakibine bırakmak zorunda kaldı.

fedwq.jpg

Futbol dünyasından Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarıştı ama sadece yüzde 2 oy alarak halkın tercihleri arasında yer bulamadı.

gokhanzan-ucoo-cover.jpg

Dağcılıkla tanınan Nasuh Mahruki, İstanbul Beşiktaş'tan bağımsız bir aday olarak seçimlere katıldı, ancak seçilmeyi başaramadı.

nasuh-mahruki.jpg

Televizyon sunucusu Mesut Yar, Muğla Datça'dan bağımsız bir aday olarak seçimlere girdi ve yüzde 10 oy alarak üçüncü oldu.

fvdw.jpg

Aynı şekilde, televizyoncu İrfan Değirmenci de TİP adayı olarak Ankara Çankaya'dan yarışa katıldı ve üçüncü sırada tamamladı.

4603552.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.