Murat Kurum'a şarkısı bestelemişti Sinan Akçıl eleştirilere dayanamadı

Murat Kurum'a şarkısı bestelemişti Sinan Akçıl eleştirilere dayanamadı
İstanbul'un kaybedeni AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'a seçim şarkısı hazırlayan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl kendisine söylenen 'İstanbul gitti' sözlerine sert tepki gösterdi.

Sinan Akçıl seçim şarkısını hazırladığı İBB Başkan adayı Murat Kurum "Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' açıklamasını yapmıştı.

Resmi olamayan ilk seçim sonuçlarının gelmesi ile birlikte Türkiye haritasında AK Parti'nin elindeki birçok ilen CHP'ye geçtiği belirginleşti. Seçimi kaybettiği belirlenen Murat Kurum'dan rakibini kutlayan bir açıklama geldi. Sinan Akçıl ise kendisine yöneltilen eleştirilere sert bir tepki verdi.

Murat Kurum'a tam destek veren hatta seçim şarkısını besteleyen Sinan Akçıl kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı. Sinan Akçıl en çok tepkiyi de 'İstanbul gitti' yazanlara verdi.

"SANKİ DİĞERLERİ YUNAN, HEPİMİZ TÜRKÜZ"

Sinan Akçıl yanıtını sosyal medya platformu x hesabı üzerinden yaptı. Sinan Akçıl ''Bir Arkadaşım diyor ki 'İstanbul gitti.' Sanki bir diğer partiye oy veren Yunanistanlı. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için ve içinde yaşıyoruz, tek dileğim 4,5 yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak, sizin de öyle olsun, seçimler savaş değil, sevindirmeyin Türkiye düşmanlarını. Bunları yazmak istedim.'' diyerek tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.