Murat Kurum'dan seçim sonucu açıklaması 'Sokaklarda olmaya devam edeceğiz'

Murat Kurum'dan seçim sonucu açıklaması 'Sokaklarda olmaya devam edeceğiz'
AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kazananın CHP'nin Adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığının kesinleşmesinin ardından kameralar karşısına geçerek seçim sonucu açıklamasını yaptı.

İstanbul'un 39 ilçesinde 90 gündür bir fiil teşkilatları ve başkanları ile dolaştıklarını söyleyen Murat Kurum "Projelerimizi, İstanbul hayallerimizi paylaştık. İstanbul halkı bizi bağrına bastı. İstanbul halkımıza çok teşekkür ederim. Benimle bu yolu yürüyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.


"Murat kardeşleri İstanbul'un Muradı yine İstanbul için çalışmaya, sahalarda olmaya devam edecek" diye konuşan Kurum büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

İstanbul'da AK Parti Genel Merkezi'nde konuşma yapana Kurum "Biz yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız. İstanbullu hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kurum'un açıklamalarından satır başları:

Seçimler hayırlı olsun diyorum. Tüm sandığa giden iradesini sandığa yansıtan kardeşlerimize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu süreçte bize inanan bizimle yol yürüyen projelerimizi hayallerimizi paylaştığımız, dava arkadaşlığı yaptığımız tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

90 gündür boyunca sahada bir fiil 39 ilçede teşlikatlarımız, değerli belediye başkan adaylarımızla, değerli basın mensuplarımızla birlikte vatandaşımıza gittik.

Projelerimizi, eserlerimizi, hayallerimizi dilimiz döndüğünce paylaştık. Bizi her vatandaşımız samimi duygularla bağrına bastı. İstanbullu hemşehrilerimiz emin olsunlar. Biz yine sokakta olmaya devam edeceğiz. Biz yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz nerede görmek istiyorsa orada olacağız. İstanbullu hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE DAVASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Milletimizin bize verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşenleri yapacağız. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız. Ülkemizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına çalışmayı sürdüreceğiz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.