Denizbank'tan Seçil Erzan açıklaması 'Bütün görüntüleri yayınladı'

Denizbank'tan Seçil Erzan açıklaması 'Bütün görüntüleri yayınladı'
Denizbak, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi.

Denizbank'ın en son yaptığı açıklamada, paylaşılan kısıtlı görüntülerin, olayın tamamını doğru bir şekilde yansıtmadığını belirtiyor. Banka, güvenlik kamerası kayıtlarının, iddia edilen saadet zinciri organizasyonuna para teslim etmek için kullanılmadığını, bunun yerine banka kayıtlarından nakit ödeme yapıldığını açıklıyor.
Önceki açıklamalarda detaylarıyla izah edildiği gibi, bankada bir fon hesabı olmadığını, müşterinin kardeşinin şirketine para gönderdiğini ve kardeşinin de bu parayı bankadan nakit olarak çektiğini vurguluyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, hesap sahibinin gişeye nakit parayı yerleştirdiği ve bunun ardından para dolu çantanın bir başkası tarafından alındığı görülmekte.
Banka, bu işlemlerin güvenlik kayıtlarında açıkça görülebileceğini ve herhangi bir usulsüzlük bulunmadığını iddia ediyor. Bankanın yaptığı işlemlerle ilgili herhangi bir şikayet alınmadığını belirtiyor ve süreç boyunca herhangi bir hataya veya şikayete rastlanmadığını vurguluyor.
Ayrıca, büyük miktardaki para işlemlerinin, güvenlik amaçlı olarak gişenin arkasında özel bir alanda gerçekleştirildiğini ve kameralarla izlendiğini teyit ediyor. Banka, Teftiş Kurulu tarafından hazırlanan raporda yer alan kamera kayıtlarını kamuoyuyla paylaşarak daha fazla bilgilendirme yapacağını duyuruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.