Emre Belözoğlu’ndan gizli fon açıklaması 'Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm'

Emre Belözoğlu’ndan gizli fon açıklaması  'Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm'
Günlerce konuşulan ve Türkiye’nin gündemine oturan ‘gizli fon dolandırıcılığı’ davasının müştekileri arasında bulunan Emre Belözoğlu sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yatırım yapmadan önce Seçil Erzan’ı tanımadığının altını çizdi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, geçtiğimiz aylarda patlak veren ‘Fatih Terim Fonu’ davasında müşteki isimler arasında yer alıyor. Belözoğlu, katıldığı bir programda fonla ilgili açıklamalarda bulundu, sessizliğini bozarak yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

emre1.jpg

Futbol Plus isimli YouTube kanalına konuşan Belözoğlu, Seçil Erzan ile fon yatırımına katıldıktan sonra tanıştığından, dolandırıldığını anladığında mahkemeye başvurduğundan bahsetti.

“YATIRIM YAPMADAN TANIMIYORDUM”

Seçil Erzan olayı ile ilgili kanalda açıklamalarda bulunan Belözoğlu, bir yatırım yaptığını zannettiğini söyledi. Sıradan bir bankacılık ve yatırım işlemi olarak gördüğü fon olayında dolandırıldığını anladığı anda mahkemeye gittiğini vurguladı.

emre3.jpg

Belözoğlu, yaptığı açıklamada kuzeninin söylemesi üzerine birlikte olağan bankacılık işlemi yaptıklarını zannederek girdiklerini, ellerine geçen dekontların karşılığının banka hesaplarında tutulmadığını anladıkları an şikayette bulunduklarını, bunu yaparken henüz vaadi yapılan tarihin bile gelmemiş olduğunu, toplam 1 aylık bir süreç bulunduğunu vurguladı. Belözoğlu ayrıca “Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum” şeklinde konuştu.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.