Rus çete lideri İstanbul'da kıskıvrak yakalandı mavi bültenle aranıyordu

Rus çete lideri İstanbul'da kıskıvrak yakalandı mavi bültenle aranıyordu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Rusya’da faaliyet gösteren organize suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirov’un, İstanbul’da yakalandığını açıkladı.

Mavi bültenle aranan ve Rusya’da faaliyet gösteren organize suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirov’un, İstanbul’da yapılan “Kafes-15”operasyonuyla yakalandı.

r1.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, mavi bültenle aranan ve Rusya’da faaliyet gösteren organize suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirov’un İstanbul’da yapılan “Kafes-15”operasyonuyla yakalandığını belirtti.

Yerlikaya, “Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından hakkında mavi bülten çıkarılan Shamil AMIROV’un İstanbul Sarıyer’de yaşadığı tespit edilmiş ve ‘Kafes-15’operasyonuyla yakalanmıştır. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp Adalete teslim edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.