Ortalarda görünmüyordu Canan Kaftancıoğlu'nun yeni işi belli oldu

Ortalarda görünmüyordu Canan Kaftancıoğlu'nun yeni işi belli oldu
Siyasetten çekilen CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yeni işi belli oldu. Canan Kaftancıoğlu yeni işinin başına geçti.

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görev süresinin sona ermesinin ardından eski mesleğine döndü. Kaftancıoğlu, kurucularından olduğu tıp merkezinde yöneticilik pozisyonuna geri döndü.

Haberlere göre; Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı'na seçilmesinin ardından 2018'den beri sıkça adından söz ettiren bir siyasetçi haline geldi.

Eşiyle birlikte, zorunlu görev nedeniyle Sivas Suşehri Devlet Hastanesi'nde çalıştığı dönemde birlikte görev yaptıkları arkadaşlarıyla bir tıp merkezi açtığı biliniyor.

Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu da bir çocuk doktoru olarak aynı hastanede çalışmakta ve muayenehane işletmektedir.

SIK SIYASİ ZİYARETLER

Kaftancıoğlu şu anda siyasi bir görevde olmasa da, ziyaretçi akınına uğradığı belirtiliyor. Siyasi parti mensuplarını merkezinde ağırlayarak yerel seçimlerde saha çalışmaları hakkında tavsiyelerde bulunduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu ifade ediliyor.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Kılıçdaroğlu'ndan yana tavır alan Kaftancıoğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda da liderlik yarışında Kılıçdaroğlu'nu desteklemişti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun liderliği değişince, Kaftancıoğlu eski işine dönmeye karar verdi.

Kaftancıoğlu'nun bugünlerde zamanının büyük bir kısmını İstanbul'daki Bağcılar ilçesinde kurucu ortağı olduğu Özel Işık Tıp Merkezi'nde geçirdiği belirtiliyor. Burada yöneticilik yapıyor ancak tıbbi müdahalelere katılmıyor.

YARGI SÜRECİ VE YASAK

Kaftancıoğlu, 2019'da Twitter paylaşımları nedeniyle beş ayrı suçtan toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay, 2022'de verilen cezanın bir kısmını onaylasa da cezaevinde bulunmadı. Ancak siyasi yasak getirildi ve CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Özgür Çelik'e devretti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.