İslam Memiş yatırımcılara ‘alın’ diyerek açıkladı Kısa sürede para kazandıracak

İslam Memiş yatırımcılara ‘alın’ diyerek açıkladı Kısa sürede para kazandıracak
İslam Memiş, son yayınladığı YouTube videosunda dolar, euro ve altın üzerinden yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Birçok vatandaş yatırım yapmadan önce piyasanın uzmanlarının söylemlerini araştırıyor. Bunlardan biri ise ünlü ekonomist İslam Memiş olarak biliniyor.

İslam Memiş, son yayınladığı YouTube videosunda dolar, euro ve altın üzerinden yatırımcılara uyarılarda bulundu.

euro-dolar-2.jpg

Kısa vaade de kar getirecek aracı açıklayan Memiş, “Kısa vade için mesela açıkta kalmamak adına ‘Euro-TL’ kuru alınır. O yüzden Euro-TL karşılığındaki rakamsal değeri şu anda 31,56 seviyesinde ancak Serbest piyasalarda 31,50 seviyesinden biraz daha düşük bir rakam var. Eura'da bir alım fırsatı görüyorum. ” ifadelerini kullandı.

Doların 29 seviyesinin kapısını çaldığını söyleyen Memiş, “Aşağıda 28,70 lira destek seviyemiz var. Yukarıda 29,20 lira direnç seviyemiz var. Bu bant aralarını takip etmeye devam ediyoruz. 2024 yılında 30 lira seviyesinden başlayan bir dolar kurunu bekliyorum.” dedi.

altin-21.jpg

Ons altın tarafında 2 bin 33 dolar seviyesinin olduğunu belirten Memiş, “Yukarı yönlü hareketlerde hızlı bir yükseliş vardı. 2 bin 47 dolar seviyesine kadar bir yükseliş oldu. Bin 980 dolar destek seviyesi ve 2 bin 80 dolar direnç seviyesi yani bu yükselişler devam ediyor. Ancak Aralık ayında son bir alım fırsatı vermeden tekrar yeni zirveleri görmez. Çünkü hızla yükseldi. Bu teknik olarak düzeltme yapması için kademeli olarak düşüşlerde alırım.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.