Türk kozmetik devi iflasın eşiğinde 'Birçok ülkeye ihracat yapıyor'

Türk kozmetik devi iflasın eşiğinde 'Birçok ülkeye ihracat yapıyor'
Kozmetik sektöründe çeyrek asırdır faaliyet gösteren Yıldız Profesyonel Kozmetik Kimya A.Ş. konkordato ilan etti.

25 yıldır kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve çok sayıda ülkeye ihracat gerçekleştiren Yıldız Kozmetik Kimya Anonim Şirketi, konkordato ilan etti.

1998 yılında Konya’da kurulan ve 50 kişiye istihdam sağlayan şirketin bünyesinde 8 marka bulunuyor. Ürün yelpazesinde kozmetik maskeler, tonikler ve şampuanlar bulunan şirket ekonomide yaşanan durgunluğun kurbanı oldu.

2.jpg

Konya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nden yapılan konkordato duyurusunda “Yıldız Profesyonel Kozmetik Kimya A.ş. (V.N. 9651525568) hakkında Konkordato davası açılmış olup mahkememizce 23/11/2023 tarihli ara karar ile davacı hakkında 23/11/2023 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı ve ihtiyati tedbir kararı verilerek, geçici konkordato komiseri olarak Mali Müşavir Abdulkadir Çetin atanmıştır. İİK'nun 288. maddesi gereğince geçici mühlet kararına karşı alacaklıların, ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede Mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri ilan olunur.” İfadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.