Nakit ihtiyacı olanlara fırsat Dev bankadan 100 Bin TL'ye varan destek

Nakit ihtiyacı olanlara fırsat Dev bankadan 100 Bin TL'ye varan destek
Dev banka, acil nakit ihtiyaçlarını fırsat sunuyor. 100 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi, aylık 5.896 TL taksitlerle ödenebiliyor.

Nakit ihtiyacı olanlara fırsat Dev bankadan 100 Bin TL'ye varan destek

Kamubulteni.com'da yer alan habere göre; İş Bankası'nın sunduğu 100 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi, 36 aylık vade seçeneğiyle sunuluyor. %3,70 faiz oranıyla sağlanan bu krediye başvuranlar, aylık 5.896 TL taksit ödemesi yaparak finansmanlarını geri ödeyebiliyorlar. Eğer ödemeler düzenli bir şekilde yapılırsa, toplam geri ödeme miktarı 212.281,20 TL olacaktır.

is-bankasi-2.jpeg

ESNEK FAİZ ORANLARIYLA UYGUN KREDİ FIRSATLARI

İş Bankası'nın açıkladığı faiz oranı, müşteri bazında uygulanan en düşük fiyatı temsil ediyor. Fakat müşteri özellikleri, risk durumu, kredi miktarı ve vadeye göre faiz oranlarında değişiklikler olabilir. Banka, hesaplamaların sadece bilgilendirme amacı taşıdığını ve faiz oranlarını değiştirme hakkını saklı tuttuğunu belirtti.

YÜKSEK LİMİT, DÜŞÜK TAKSİT: 250 BİN TL İÇİN ÖZEL FIRSATLAR

İş Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 250 bin TL'ye kadar olan krediler için özel bir fırsat sunuyor. 36 aylık vade seçeneğiyle kullanılabilecek bu kredi seçeneğinde aylık taksit tutarı 14 bin 741 TL olacak. Yine %3,70 faiz oranıyla sağlanan bu kredinin toplam geri ödeme miktarı ise 530 bin 703,36 TL olarak belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.