Trafiğe böyle çıktı 67 bin 296 TL ceza kesildi

Trafiğe böyle çıktı 67 bin 296 TL ceza kesildi
17 Ağustos’ta Kadıköy’de çakar taktıkları araçlarıyla trafiğe çıkan ve çektikleri görüntüleri sosyal medyada yayınlayan şahıslar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı.

Trafiğe böyle çıktı 67 bin 296 TL ceza kesildi

17 Ağustos’ta İstanbul Kadıköy İlçesinde D-100 Güney Kozyatağı mevkii ve Küçükçekmece İlçesinde Âşık Veysel Caddesinde yol üzerinde makas atarak ilerleyen, ve “Yakalanmadığın sürece her şey legal" yazılarıyla çektikleri görüntüleri paylaşan ve bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine ve gelen şikayetler dahilinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri görüntüleri detaylı bir şekilde incelemiş ve çakar-siren tertibatı bulunan şahısların olduğu tespit edilmiştir.

aw083222-02.jpg

Trafik akışını tehlikeye düşüren araç sürücüleri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayla tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda trafiği tehlikeye düşüren U.B., A.K., Ç.A., C.Ç., S.B., Ş.K., U.C.D., S.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Çalarlı sürücülere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereğince çakar takarak drif yapmak, cam filmi takmak, yönetmenliğe aykırı plaka takmak ve trafiği tehlikeye atacak hareketlerde bulunmak maddelerinden toplamda 67.296 TL ceza kesildi. Aynı zamanda şahıslarla ilgili de adli işlem başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.