Kamuda çalışacak 8 bin personel alınacak Açıklama Bakandan geldi

Kamuda çalışacak 8 bin personel alınacak Açıklama Bakandan geldi
İş arayanlar hakkında güzel bir gelişme oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin sözleşmeli personel alımı alacaklarını duyurdu. İşte detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlıkta yapılan Engelli Vatandaşların Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’nde bir konuşma yaptı. Yapılan atama töreninde 2 bin 392 engelli vatandaş kamu kurumlarındaki işylerine yerleştirildi. Yapılan son atamalarla birlikte kamu kurumlarında çalışan engelli memur sayısı 70 binin üzerine çıktı.

Törende konuşması sırasında bir güzel haber daha veren Bakan Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacaklarını bildirdi. Bakan Göktaş, personel alımlarıyla ilgili detayların yakın zamanda duyurulacağını açıkladı.

ailebakani.webp

8 BİN PERSONEL DAHA İŞE YERLEŞTİRİLECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını attığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığa bir seferde alacakları en yüksek personel alımını gerçekleştireceklerini açıkladı.

Göktaş, “Deprem bölgesine daha çok destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.