Hande Sarıoğlu yeni işini açıkladı 'Vallahi çok eğleneceğiz' diyerek paylaştı

Hande Sarıoğlu yeni işini açıkladı 'Vallahi çok eğleneceğiz' diyerek paylaştı
Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni işini duyurdu.

Televizyon sunucusu Hande Sarıoğlu, özel yaşamıyla sık sık dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Sosyal medya platformlarını etkin bir şekilde kullanarak takipçileriyle aktif bir iletişim içerisinde bulunuyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şoke eden Hande Sarıoğlu "Arkadaşlar size birşey söylemem lazım. Söylemezsem olmaz" diyerek bir hikaye paylaştı.

Sarıoğlu bu paylaşımın ardından Beyaz TV ekranlarında yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programına katıldığını açıkladı.

Son günlerde Bilal Özcan, Didem Delen ve Selen Görgüzel'in sunumunu üstlendiği programda kadro değişikliği yaşandığına dair bilgiler gündeme geldi.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı.

2008 ile 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı, dizide düğün organizatörü karakterini canlandırdı.

Ardından, 2010'da Star TV'de yayımlanan ve Mehmet Ali Erbil'in sunduğu popüler Çarkıfelek programında seyirciyle buluştu. Takip eden yıl olan 2011'de ise Pasaport adlı yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı.

Daha sonra, popüler televizyon kanalı FOX'ta yayımlanan Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu üstlendi. Ardından, Şubat 2016'da TV8'de başlayan ve büyük ilgi gören Böyle Çok Daha Güzelsin programında, Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

2017 yılı Ağustos ayından itibaren, spor yayıncılığı alanında faaliyet gösteren Tivibu Spor'da görev almaya başladı. Daha sonra, 13 Mayıs 2019'dan itibaren Habertürk TV'de çalışmalarını sürdürdü.

Emin Çağlar ve Fatih Altaylı'nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sundu.2 Aralık 2019'da programın sunuculuğunu bıraktı. Spor haberlerini sunan Sarıoğlu, 19 Şubat 2024'ten beri Söylemezsem Olmaz programının yorumculuğunu üstleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.