Kızılcık Şerbeti’nde sürpriz hamilelik 'Gerçeği herkes öğreniyor'

Kızılcık Şerbeti’nde sürpriz hamilelik 'Gerçeği herkes öğreniyor'
Show TV’nin her hafta heyecanla beklenen dizisi Kızılcık Şerbetii’nin yeni bölüm fragmanında sürpriz hamilelik ortaya çıkıyor.

Gerilimli sahnelerin son zamanda artmasıyla birlikte Kızılcık Şerbeti’nde yeni heyecanlar yaşanmaya devam ediyor. Sürpriz bir hamilelik haberi, sevindireceği yerde büyük çaplı bir strese neden oluyor.

“HANGİNİZ HAMİLESİNİZ?”

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde sular bulanmaya devam ediyor. Doğa’dan boşanan Fatih’in Görkem ile görüşmeye başlaması, olayları daha da karmaşıklaştırıyor.

gorkemmmm.jpg

Yeni bölümün yayınlanan ilk fragmanında Pembe’nin övdüğü Görkem, Fatih ile keyifli vakitler geçirmeye devam ediyor. Motosiklet turu atan ikili arasında yaşanan yeni gelişmeler merak konusu olurken Doğa cephesinde karmakarışık bir durum baş gösteriyor.

Kıvılcım, evde bulduğu hamilelik testini Alev ile Kıvılcım’a soruyor. “Hanginiz hamilesiniz?” diye soran Kıvılcım’a cevap Doğa’dan geliyor. Doğa’nın hamile olduğunu öğrenen Kıvılcım, durumu Ünal ailesine söylemeye gidiyor.

kivilcimm.jpg

FATİH İLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖMER’E SORUYOR

Kıvılcım, Fatih’in biriyle görüşüp görüşmediğinin doğruluğunu Ömer’e soruyor. Doğa’nın Fatih ile barışmak istemesinden endişelenen Kıvılcım, yine de hamileliğini Ünal ailesine bildirmek istiyor.

Fatih ise yeniden bir evlilik yoluna girdiğini eski eşi Doğa’ya nasıl söyleyeceği konusunda endişe duyuyor.

kiz-1024x669.png

FATİH GÖRKEM’İN AĞABEYİNE YALAN SÖYLÜYOR

Yeni bölümün ilk fragmanında Görkem’in ağabeyi, Fatih’in eski eşini aldatıp aldatmadığını ya da şiddet uygulayıp uygulamadığını sorguluyor. Fatih ise “hayır, yok” diyerek cevap veriyor ve Doğa’yı geçmişte aldattığını saklıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.