Kızılcık Şerbeti’nden erken final kararı 'Müdavimlerinin boynu büküldü'

Kızılcık Şerbeti’nden erken final kararı 'Müdavimlerinin boynu büküldü'
Show TV ekranlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti ile ilgili ortaya atılan iddia, dizinin müdavimlerini üzdü. Erken final söylentileri panik havası estirdi.

Gold Film yapımı olan, Show TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin erken bir sezon finali yapabileceği iddialarının yanında ikinci bir ihtimal daha konuşulduğu öğrenildi.

9e24e8d11240529fb360e33fdfe273a1-840.jpg

Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu ve Yiğit Kirazcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosuyla cuma akşamlarının merak edilen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti’nin erken final iddiaları yürekleri ağızlara getirdi.

İKİ İHTİMAL GÜNDEME GELDİ

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan gelişmeler her geçen gün kendisini merak ettiriyor. Dizide Abdullah ve Alev karakterinin yasak aşkı reyting rekorları kırılmasına sebep olmuştu.

maxresdefault.jpg

Dizideki Abdullah karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde gerçek hayatta beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncunun yaşadığı bu durum dizinin işleyen planında değişikliğe gidilmesine neden oldu.

3645390-1920x1080-001.jpg

Konuyla ilgili iki söylenti, gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre oyuncu, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yeni bölümlerde yer alamayacak. Bu yüzden dizinin erken sezon finali yapacağı ve oyuncu sağlığına kavuştuktan sonra yeni bölümleriyle dizinin devam edeceği öne sürüldü.

Öne sürülen ikinci iddiaya göreyse Alev ve Abdullah karakterlerinin boşanma gerçekleşene kadar yurt dışına gönderileceği konuşuluyor. İki iddia da gerçekleşebilme ihtimali olan iddialar gibi görünürken, konuyla ilgili resmi bir açıklama ya da detay henüz paylaşılmadı.

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yaşanacak gelişmeler şimdiden merak konusu oldu. 50. bölüm ikinci fragmanı:

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum