Yüzündeki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı 'Çağla Şıkel verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı'

Yüzündeki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı 'Çağla Şıkel verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı'
Çağla Şıkel, güzelliğiyle dikkat çekmeyi başaran isimler arasında yer alıyor. Aynı zamanda sosyal medya platformlarını da etkin bir şekilde kullanıyor. Deneyimli manken bu defa yüzündeki değişim dikkat çekince takipçisine verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Güzelliği ve mükemmel fiziksel görünümüyle dikkat çeken Çağla Şıkel, sosyal medyada da sürekli gündemde kalıyor.

Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Şıkel, son olarak çocuklarıyla birlikte geçirdiği kar tatili anlarından paylaşımlar yaptı.

çağla 3

Ünlü ismin yüzündeki değişiklik, takipçilerinin dikkatini çekti ve Şıkel, bu konuda sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ÇAĞLA 1

Son zamanlarda gündemde sıkça yer alan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarıyla birlikte geçirdiği kar tatilinden paylaştığı gönderilerle dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle özel hayatına dair yaptığı paylaşımlarla sıkça konuşulan Şıkel, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bu paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

çağla 2

Kayak yaptığı anları paylaşan Şıkel'in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Bir takipçisi Şıkel'e; 'Yüzünüze ne yaptınız öyle, artık Çağla Şıkele benzemiyorsunuz bile. Yüzünüz şişmiş hasta gibi' şeklinde yorum yaptı.

çağla yorum

"BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Ünlü isim bu yoruma karşılık olarak, "Palandöken Dağı, Erzurum'da yer alan, rakımı metrelerle ölçülen tektonik bir dağdır. Yükseklik arttıkça, atmosfer basıncı ve oksijen seviyeleri azalır, dolayısıyla hava sıcaklığı da düşer. Bu durumda vücut, azalan oksijen basıncını dengelemek için çeşitli fizyolojik adaptasyonlar gösterir. Eğer vücut henüz yükseklikle uyumlu hale gelmemişse, baş ağrısı, bulantı, nefes darlığı veya ödem gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bilgilendirme için teşekkür ederim." şeklinde yanıt verdi.

Çağla Şıkel verdiği bu yanıtla kısa sürede gündem oldu. Ünlü ismin cevabına 'Çok iyi yanıt', 'Kadın bilimsel olarak açıklamış', 'Daha ne desin' gibi yorumlar yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.