Müge Anlı ile yolları ayırması çok konuşulmuştu 'Arif Verimli ateş püskürdü'

Müge Anlı ile yolları ayırması çok konuşulmuştu 'Arif Verimli ateş püskürdü'
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar yer almasıyla tanınan Uzman Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medyada eleştirel bir paylaşım yaptı. Dini ve siyasi görüş yakıştırması yapan bir kurum müdürüne ateş püskürdü.

Ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl boyunca ekranlara gelmişti. 2021 yılında ekiple yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle programdan ayrılan Verimli, sosyal medya hesaplarını etkin şekilde kullanıyor.

i.webp

Yaptığı paylaşımlarla adından sıklıkla söz ettiren Verimli, yeni bir paylaşımla dikkat çekti. Yaptığı eleştirel paylaşımla toplumsal bir sorunu ortaya koyan Verimli, kendisine siyasi ve dini görüş yakıştırması yapan bir kurum müdürüne göndermede bulundu.

sevki-l0sg-cover.webp

BAŞINDAN GEÇENİ ANLATTI

Prof. Dr. Arif Verimli, bir hastasının annesinin çalıştığı kurumda bulunan kurum müdürünün kendisiyle ilgili sözlerini anlattı. Verimli, müdürün kendisi için “CHP’li” dediğini, dini bütün olmadığını iddia ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine sinirlendiği anlaşılan Verimli, konuyla ilgili tepki gösterdi. Hakkındaki ithamlara ateş püsküren Verimli’nin, ücret almadığı tedaviyle ilgili böyle söylemlere maruz kalması sebebiyle gerildiği net şekilde anlaşıldı.

igh.webp

Verimli yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Hastamın annesi bir eğitim kurumunda hizmetli.. Kurum müdürü diyor ki; ‘Arif Verimli'den başka doktor bulamadın mı?’ ‘Daha dini bütün bir hoca bulsaydın…’ ‘O CHP'li’!

Ya Müdüre hanım benim CHP'li olduğumu kim görmüş? Kime oy vermişim? İmanın kimde olduğunu kim bilir en iyi? Ücret de almıyordum tedaviden, bundan sonra siz karar verin tedavisine… Ben bıraktım!”

arifverimli1.jpg

Konuyla ilgili sinirlendiği dikkat çeken Verimli’nin paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.