Kısmetse Olur Cansel son model Mercedes sahibi oldu 'Mal varlığı araştırılsın'

Kısmetse Olur Cansel son model Mercedes sahibi oldu 'Mal varlığı araştırılsın'
Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında ün kazanan Cansel Ayanoğlu, paylaştığı videoyla gündeme geldi. Sosyal medyayı adeta yıkan Ayanoğlu’nun Mercedes marka araç alması tartışma konusu oldu.

YouTube ekranlarında ‘realty-show’ programı olarak yayına gelen Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile tanınan yarışmacı ve fenomen Cansel Ayanoğlu, son dönemde sosyal medyada takipçileriyle içerik paylaşarak popülerliğini sürdürüyor. Ayanoğlu’nun son olarak paylaştığı Mercedes içeriği, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fenomen ismin aldığı son model sıfır Mercedes marka araç, mal varlığı ile ilgili tartışmalara neden oldu.

“YENİ ARABAMI ALDIM”

Son dönemde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanınan Cansel Ayanoğlu, bir video paylaşarak gündeme geldi. Ayanoğlu, “yeni araba aldım” şeklinde bir içerik videosu paylaşarak tepki çekti.

cansel3.webp

Mercedes Benz marka otomobillerin 3 milyon ile 7 milyon TL arasında değişen fiyatlara sahip olması, Ayanoğlu’nun mal varlığını sorgulattı. Bir yarışma programıyla tanındıktan sonra üne kavuşan fenomen ismin böylesine pahalı sıfır lüks bir aracı nasıl aldığı merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Ayanoğlu’nun programla ünlenmesi ve henüz 25 yaşında olması sebebiyle nasıl lüks araç aldığı merak konusu olurken, estetisyen olduğunu öne süren Ayanoğlu’nun videosu birçok kişinin yorum yapmasına neden oldu. Vatandaşlar, mal varlığının araştırılması gerektiğini söyledi.

İşte o yorumlardan bazıları:

cansel2.webp

cansel1.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.