Merve Boluğur'un çocuk açıklamasının ardından 'Murat Dalkılıç dayanamadı sessizliğini bozdu'

Merve Boluğur'un çocuk açıklamasının ardından 'Murat Dalkılıç dayanamadı sessizliğini bozdu'
Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'in programında katılan Boluğur'un "Bir erkek çocuğum olsun istiyordum" ifadesine yönelik bir açıklama yaptı.

Ünlü aktris Merve Boluğur, yakın zaman önce Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu ve kişisel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Boluğur'un "Her zaman bir erkek çocuğum olmasını istedim" ifadesi, hızla sosyal medyada gündem oldu.

"HEP BİR ERKEK ÇOCUĞUM OLSUN İSTEDİM"

Eser Yenenler'in programına katılan Boluğur, "Ben mutlu bir yuvam olsun istemiştim... Çok acıklı konuştum ama hep bir erkek çocuğum olsun istedim" dedi.

MURAT DALKILIÇ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Boluğur'un ifadelerinin ardından, eski eşi Murat Dalkılıç'a dair sosyal medyada paylaşılan bir video, Boluğur'un hayranları arasında tepki çekmeye başladı.

Eski eşi Murat Dalkılıç, uzun bir süredir sessizliğini koruyarak sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve yaşadığı durum hakkında açıklama yaptı.

Merve Boluğur'un "çocuk" açıklamasının ardından eski eşi Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu - Resim: 1

Video paylaşımında sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ifade eden Dalkılıç, hastalığının detaylarına değinmemiş olsa da, ünlü popçunun yorgun görünümü ve fiziksel değişiklikleri dikkat çekti.

m.png

Instagram hesabından 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Merve Boluğur ile ilgili açıklamalarda bulunan Murat Dalkılıç şunları söyledi:

"Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor.

"FİLM BİTELİ ÇOK OLDU"

Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.