2031 yılından paylaşım yapıyor ‘İstanbul’un her noktasından korkunç görüntüler paylaşıyor’

2031 yılından paylaşım yapıyor ‘İstanbul’un her noktasından korkunç görüntüler paylaşıyor’
Sosyal medyada zaman yolculuğu ile 2031 yılına gittiğini söyleyen bir kullanıcı İstanbul’dan görüntüler paylaştı.

Bilim kurgu filmlerinde zaman yolculuğu sahneleri ya da bunun üzerine kurulan filmler izleyiciler tarafından her zaman dikkat çekmişti.

Bu sefer bilim kurgu filmlerini aratmayacak olay sosyal medyadan paylaşılıyor. Instagram’da binlerce takipçisi bulunan zaman_yolu2031 adlı bir kullanıcı paylaşımları ile sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

2031 yılında olduğunu iddia eden bir kişi Instagram hesabından farklı yerlere giderek olduğu bölgelerde kimsenin olmadığını ve 2031 yılında olduğunu ifade etti.

aaacsc.jpg

Zaman yolcusu adlı kişi İstanbul’da da paylaşım yaptı. 2031 İstanbul’undan paylaşım yapan kişi metrolarda, Beşiktaş stadında, adalarda olduğunu gösteren paylaşımlarında kimsenin olmaması dikkat çekti.

SİYAH VARLIKLAR TARAFINDAN TAKİP EDİLİYORUM

2031 yılında paylaşım yapan kullanıcı videosunda son durumu da aktardı. İçerik paylaşan kullanıcı konu ile ilgili şunları yazdı:

“Adalardan geri döndüm. İstanbul’un en yoğun metrosundayım Avrupa ve Asyayı birleştiren metro istasyonlarından birisindeyim burasıda boş tarihler 2031 kimse yok”

Hava durumunun 2023 tarihinden farklı olduğunu 2031 tarihinde dengesiz bir hava olduğunu ifade eden Zaman Yolcusu adlı kullanıcı gündüzleri çok sıcak gecelerin ise çok soğuk olduğunu belirtti.

Başka konumlara da gideceğinin sinyalini veren kişi sırrı çözmeye çok yakın olduğunu ve gece ortalıklarda dolaşan siyah varlıkların kendisini takip ettiğini söyledi.

Olayın nasıl kurgulandığını merak eden kullanıcılardan bazıları ise görüntülerin korkunç olduğunu yorumlarda dile getirdi.

asdsaasdad.jpg

asdasdasdsd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.