Şevki Yılmaz’dan Osmanlı Ailesi düğününde skandal sözler ‘İlber Ortaylı şoke oldu’

Şevki Yılmaz’dan Osmanlı Ailesi düğününde skandal sözler ‘İlber Ortaylı şoke oldu’
İlber Ortaylı’nın da katıldığı Osmanlı ailesi düğününde eski milletvekili Şevki Yılmaz’dan skandal sözler kullandı.

Osmanlı Hanedanı'nın "sultan" unvanını taşıyan Berna Sultan Osmanoğlu, dün İstanbul’da evlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Sosyal Tesisi'nde Yiğit Onur Özcan ile evlenen Osmanlı padişahı II. Abdülhamid Han’ın 5. kuşak torunu Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününü birçok ünlü isim katıldı.

25 yaşındaki Berna Sultan Osmanoğlu'nun nikah şahitliği koltuğunda ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz ve TV programcısı, yazar ve hattat Mehmet Fatih Çıtlak oturdu.

ekran-goruntusu-2024-02-18-122142.png

ESKİ MİLLETVEKİLİNDEN SKANDAL SÖZLER

Düğünde dikkat çeken birçok detay olurken nikah sırasında eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz’ın söylediği gündeme oturdu.

İlber Ortaylı’nın da bulunduğu ortamda Şevki Yılmaz konuşma sırasında “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum.” Dediği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Osmanlı iftihar ettiğini belirttikten sonra “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum.” diyen Şevki Yılmaz’ın sözlerini duyan İlber Ortaylı yanına dönerek ‘oooooo’ dediği görüldü.

asdasdasads.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN SERT TEPKİ

Ortaylı’nın tepkisini çeken bu sözler sosyal medya da paylaşıma girerken bir diğer tepki de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi.

Ümit Özdağ görüntüleri sosyal medyadan alıntı yaparak Şevki Yılmaz’a derhal dava açılmasının gerektiğini söylerken “Şevki umarım bir yerde karşılaşırız. Sana soylunun soysuzun kim olduğunu gösteririm.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca düğünde Atatürk'e ve Cumhuriyet'e olan düşmanlığıyla bilinen, "Hatay Arap şehridir' diyen İmam Halil Konakçı’nın da İlber Ortaylı ile aynı masada bulunması dikkat çekti.

asdasdadasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.