Ünlü otomotiv firmasından piyasayı sallayacak kampanya ‘Son 2 gün’

Ünlü otomotiv firmasından piyasayı sallayacak kampanya ‘Son 2 gün’
Otomotiv devinin araba satış kampanyasında son 2 güne gelindi. Merak edilen kampanyalı satış fiyatlarının detayları…

Pek çok vatandaş araba olmak için otomotiv firmalarının kampanyalarını merak ediyor. Tabii Kasım ayına gelmemizle beraber kampanyalardaki süreler de son erecek.

Ünlü otomotiv firması Fiat’ın kampanyasının bitmesine son 2 gün kaldı. Egea modelinde Kasım ayına özel 135 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz oranı ile ödeme fırsatı sunuyor.

fiatt.jpg

Kampanya 2 Aralık tarihine kadar devam edecek. 0 km 2023 model yılı Egea modellerinde geçerli 135 bin TL kredi, 12 ay taksit, yüzde 0 faiz oranı, aylık 11 bin 250 TL ödeme seçeneği ile (aylık maliyet oranı %0,09 yıllık maliyet oranı %1,07) hususi kredilerde geçerli olacak.

Bu kredi kampanyasından yararlananlar bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, kredi tutarının yüzde 0,5’i (675 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin yüzde 15’İ; 101,25 TL) tutarında kredi tahsis ücreti talep edilecek.

fiaat-3.jpg

Kampanya, Fiat ve Koç Fiat Kredi onayı ile geçerli olacak. Kampanyadan yararlanılmaması durumunda 2 Aralık tarihine kadar Koç Fiat Kredi kullanımı yüzde 4,29 üzerinden yapılacak. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler ve kredi tahsis ücreti, müşterinin hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir.

Fiat Egea’larda 777 bin liradan başlayan fiyatlarla otomotiv satışları gerçekleşiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.