Mercedes'in yeni E serisinin lansmanı yapıldı' ÖTV dilimine giriyor mu?

Mercedes'in yeni E serisinin lansmanı yapıldı' ÖTV dilimine giriyor mu?
Araba tutkunlarının gözbebeği olan Mercedes yeni E serisinin lansmanını gerçekleştirdi. Tasarımıyla göz kamaştıran araç ÖTV dilimine giriyor mu? İşte detaylar...

Araba tutkunlarında yeri ayrı olan dünyaca ünlü bir araba markası Mercedes Benz, kullanıcıya sunduğu sürüş performansı ve tasarım şıklığıyla dünyada en çok tercih edilen otomobil markası, yeni E serisini dünya lansmanı ile Nisan ayında gerçekleşmişti. Edinilen bilgilere göre yeni serinin Türkiye'ye özel motor seçeneği ile alıcılara sunulacak. Türkiye pazarına özel getirilen serinin 1,5lt mild-Hybrid motoruna sahip olduğu biliniyor, öte yandan özelllikler bununla da sınırlı değil araç, 250Nm tork ve 196bg üreten bir motora sahip. Bu motor sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını 8,9 saniyede tamamlıyor.

ÖTV DİLİMİNE GİRİYOR MU?

Bu seri ile ilgilenen araç tutkunların merak ettiği konulardan biri de aracın ÖTV dilimine girip, girmediği sorusunun yanıtı... Mercedes Benz E serisinin yüzde 80 dilimine giriyor. Bununla birlikte yeni seri araçlar 2 farklı versiyonla piyasada boy gösterecek; Executive 4.220.000 TL,AMG 4.330.000 TL.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.