Yeni yıl öncesi otomotiv devinden bomba gibi kampanya

Yeni yıl öncesi otomotiv devinden bomba gibi kampanya
Chery, Elektrikli motora sahip, sıfır SUV sahibi olmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.

Çinli otomotiv devi Chery, Türkiye’deki otomotiv sektöründe pay sahibi olmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çinli firma gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

ekran-alintisi5.jpg

Bunun sonucunda Chery, kasım ayında geçerli olan özel olarak bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre elektrikli motora sahip, geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

ekran-alintisi3.jpg

Chery, bu kampanyayı ‘TIGGO8 PRO’ modeli için 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre elektrikli motora sahip, geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘TIGGO8 PRO’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

ekran-alintisi4.jpg

Bu dev kampanya, 250 bin TL 12 ay taksitle faizsiz kredi desteğini içeriyor. Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre elektrikli motora sahip, geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

TIGGO8 PRO ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.