Emre Özpeynirci açıkladı Tesla Cybertruck’ın Türkiye fiyatı belli oldu

Emre Özpeynirci açıkladı Tesla Cybertruck’ın Türkiye fiyatı belli oldu
Tesla’nın elektrikli pick-up modeli Cybertruck ilk teslimatlara başladı. Peki Türkiye’ye gelecek mi? Türkiye’de fiyatı ne kadar olacak?

Son günlerde gündemden düşmeyen Tesla’nın elektrikli pick-up modeli Cybertruck’ın ilk teslimatları başladı.

Ünlü otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, yer verdiği habere göre Cybertruck'ın Türkiye’ye gelmesinin zor olduğunu, gelirse fiyatının 325 bin dolar olacağının altını çizdi.

tesla-31141.jpeg

2019’da tanıtılan ve 2021 yılı sonunda satışa sunulacağı açıklanan araç 2 yıl rötarın ardından piyasaya sürüldü. 3 motorlu versiyonu Porsche 911’i geçiyor.

2019’da ABD’de başlangıç fiyatının 39 bin 900 dolar olacağı söylenen aracın en ucuz versiyonunun 60.990 dolardan başlayacağı Uzun menzilli 2 motorlu 4 çeker versiyonunun fiyatı 79 bin 990 dolar, ailenin en pahalı modeli olan üç motorlu Cyberbeast versiyonun fiyatı ise tam 99 bin 990 dolara geleceği belirtiliyor. Tesla Cybertruck'ın menzili 547 km’ye kadar ulaşıyor. Dayanıklı yapısıyla da Cybertruck dikkat çekiyor.

tesla-314.jpeg

Cybertruck şimdiden hem tasarımı hem de sosyal medya gücüyle gündem oldu.

Ünlü otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci yazısında Cybertruck’ın Türkiye gelmeyeceğini belirtti. Özpeynirci, Tesla Türkiye’nin modelin ABD’de üretildiği için getirilme şansının olmadığını söyledi. 100 bin dolarlık en üst versiyonun Türkiye’ye gelirse fiyatının 325 bin doları bulacağının altını çizdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.