Tesla yeni modeliyle dikkat çekiyor Tesla Cybertruck fiyatı belli oldu

Tesla yeni modeliyle dikkat çekiyor Tesla Cybertruck fiyatı belli oldu
Elektrikli otomobil devi Tesla'nın yıllardır üzerine çalıştığı zorlu koşullara dayanıklı yeni modeli olağanüstü performansıyla yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tesla Cybertruck 845 beygir gücündeki elektrikli otomobilin fiyatını açıkladı.

Tesla Cybertruck, elektrikli otomobil sektöründe yeni bir çığır açıyor. 845 beygir gücüyle hem şehir içi hem de arazi kullanımı için ideal olan bu araç, dayanıklı yapısı ve ileri teknolojisiyle dikkat çekiyor.

cybertruck.jpg

Tesla'nın uzun süredir beklenen kamyonet modeli Cybertruck, üç farklı seçenek sunuyor. En düşük modeli 402 km, orta modeli 547 km, en yüksek modeli ise 515 km menzile sahip. Ayrıca aracın şarj süresi de oldukça kısa. Sadece 15 dakikada 206 km yol alabilecek kadar enerji depolayabiliyor.

tesla-cyberquad.jpg

Cybertruck'ın batarya kapasitesi henüz açıklanmadı ancak Tesla'nın kurucusu Elon Musk, aracın arkasındaki modül sayesinde menzilin artırılabileceğini söyledi. Cybertruck, tasarımı ve performansıyla elektrikli otomobil pazarında yeni bir standart belirliyor.

astro-final1.jpg

Tesla Cybertruck'ın fiyatları ise şöyle:

  • Tesla Cybertruck Rear-Wheel Drive 60 bin 990 dolar
  • Tesla Cybertruck All-Wheel Drive 79 bin 990 dolar
  • Tesla Cybertruck Cyberbeast 99 bin 990 dolar

te2019cybertruck79194344-1200.jpg

Aracın "Kırılmaz" camları ve farklı tasarımı ilk başta dikkat çekti. Bunun ardından Tesla'nın yeni aracı Cybertruck sürücüleri ikiye böldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.