Elektrikli otomobil sahibi olmak bu kampanya ile daha kolay 'Bu araçtan elektrik alacaksınız'

Elektrikli otomobil sahibi olmak bu kampanya ile daha kolay 'Bu araçtan elektrik alacaksınız'
Opel, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı.

Alman otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Firma gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bunun sonucunda Opel, kasım ayının sonuna kadar geçerli olan özel olarak bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek ve piyasaya sürdüğü elektrikli araç sayısını arttırmak.

Opel bu kampanyayı elektrikli motora sahip olan modeli ‘Mokka Elektrik’ için Kasım ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Mokka Elektrik’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 250 bin TL 12 ay taksitle 0,99 faizli kredi ya ve 20 bin TL’lik E-şarj kartını içeriyor.

Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

MOKKA ELEKTRİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.