İki basit yöntemle perdeleriniz kar beyazı rengini alacak İşte tüyolar

İki basit yöntemle perdeleriniz kar beyazı rengini alacak İşte tüyolar
Temiz ve beyaz perdeler için uygulayabileceğiniz yöntemler, evinizin havasını değiştirecek. İşte perde bakımı ile bembeyaz yapacak pratik bilgiler...

Perdelerinizi evde kar beyazı yapan yöntem bulundu... Bu basit yöntemlerle, perdeleriniz üzerindeki inatçı lekeleri kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Zaman içinde beyaz perdelerin kararması ve kirlenmesi kaçınılmazdır. Ancak, doğru temizlik yöntemleriyle perdelerinizi ilk günkü gibi bembeyaz yapabilirsiniz. İşte perdelerinizi kar beyazı yapmanın sırları..

zhenshchina-veshaet-shtori-12.jpg

Beyaz perdelerinizi yeniden canlandırmak için bulaşık makinesi tabletlerini kullanabilirsiniz. Bu tabletleri tül perdelerinizin üzerine yerleştirin ve çamaşır makinenizi perde yıkama programında çalıştırın.

Eğer çamaşır makinenizde özel bir perde yıkama programı bulunmuyorsa, tüllerinizi beyazlatmak için makinenizi 30 derecede yıkama moduna ayarlayabilirsiniz. Yıkama işleminden sonra, tüllerinizi nemli bir şekilde asarak kurutabilirsiniz.

kiu.jpg

Bir diğer yöntem ise toz şeker kullanarak da perdelerinizi beyazlatabilirsiniz. Sarı lekeleri çıkarmak için, çamaşır makinenizin deterjan bölümüne iki yemek kaşığı toz şeker ekleyin. Bu yöntem oldukça basit ve etkilidir. Perdelerinizin lekesiz ve bembeyaz olmasını sağlamak için bu ipuçlarını deneyebilirsiniz. Böylece, evinizdeki perdeler her zaman taze ve temiz bir görünüme sahip olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.